Server Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 511
- Server Ip/DNS: 213.238.173.97
- Clan İsmi: ThanatoSClan
Server Sorunu
beyler deathrun acınca adamlar specte kalıyor retry cekınce veya yetkı ıle ct atıoz sebebı ne olabılır bırde ctnın elınde usp olması lazım fakat yoq bıcak var yardım edermısınız
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Server Sorunu
Bizim sorun biraz farklı herkes ct geçiyor ve elde usp olmuyor mapı yeni açıncada t de kimse olmuyor yetki ile atılması gerekiyor
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: InFlaMes GaminG
Server Sorunu
bendede buna benzer bı sorun vardı admlar map acıldımı ben harıc herkez t de oluyorlardı oto res atıyordu sw ct ye gecıyorlardı ama ellerınde usp olmuyordu aradım bulamadım cozumunu
Linklerini gizle |
-
Server Sorunu
detahrun için bunu deneyin. addons - amxmodx - configs - maps burada prefix_deathrun.cfg varsa silip benim verdiğimi yükleyin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Server Sorunu
eğer pluginleri plugins.ini ye kaydettiyseniz bu normal bişey çünkü jb modda silah için engel vardır, plugins.ini den alın addons - amxmodx - configs - maps burada plugins-jail.ini var buraya kaydedin.Fikret Köseler yazdı:bendede buna benzer bı sorun vardı admlar map acıldımı ben harıc herkez t de oluyorlardı oto res atıyordu sw ct ye gecıyorlardı ama ellerınde usp olmuyordu aradım bulamadım cozumunu
Linklerini gizle |
Server Sorunu
Deathrun'a dönerken takımlar arası farkı ayarınızın 0 olduğuna emin olun.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: InFlaMes GaminG
Server Sorunu
Ben hiç bir zaman puligini.ini ye kaydetmedim hep puligins-jail.ini delerdiMRX3565 yazdı:eğer pluginleri plugins.ini ye kaydettiyseniz bu normal bişey çünkü jb modda silah için engel vardır, plugins.ini den alın addons - amxmodx - configs - maps burada plugins-jail.ini var buraya kaydedin.Fikret Köseler yazdı:bendede buna benzer bı sorun vardı admlar map acıldımı ben harıc herkez t de oluyorlardı oto res atıyordu sw ct ye gecıyorlardı ama ellerınde usp olmuyordu aradım bulamadım cozumunu
Linklerini gizle |