server resetlenmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
server resetlenmiyor
merhabalar kolay gelsin server hiçbir şekilde resetlenmiyor sorun nedir acaba
Link: | |
Linklerini gizle |
server resetlenmiyor
@memoby Sorunun hayla devam ediyor ise Omer Bey'e bildir.. Fakat geçicidir. Arasıra olabiliyor. (Geç oldu ama)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
server resetlenmiyor
@memoby
@redarmygaming Evet arkadaşlar server resetlemede bir sorun war ,paneller güncellenmeden önce iki haftada yada haftada bir kez rest atardım, güncellemenin sonrasında rest atmak sorun olmaya başladı,yani rest atılmıyor değil servere rest atılıyor ancak rest atılırken panel bugda kalıyor gibi olduğu yerde sayıyor ve resetleme işlemini basariyla gerçekleştirdiniz bile diyemiyor, biz rest atmak için panele 1 kez tıklıyoruz dewamında panel donmaktan geri gelene düzelene kadar 3-4 kez kendiliğinden rest atıyor, bu durumun eklentiler kaynaklı olup olmadığını anlamak için serveri iki kez sıfırladım,ilk sıfırlamanın ardından rest attım başarıyla bir defada rest attı aradan 5 dk geçti server halen sıfırlanmış durumda iken ikinci kez rest atmaya çalıştığımda , yine sorunun dewam ettiğini ve sorunun eklentiler ile alakalı olmadığını anladım,konuyla ilgili daha önce @csmileface yeni paneller geldiğinde sorunun çözüleceğini paylaşmış, ancak şuan elde somut bir çözüm yok malesef..
@redarmygaming Evet arkadaşlar server resetlemede bir sorun war ,paneller güncellenmeden önce iki haftada yada haftada bir kez rest atardım, güncellemenin sonrasında rest atmak sorun olmaya başladı,yani rest atılmıyor değil servere rest atılıyor ancak rest atılırken panel bugda kalıyor gibi olduğu yerde sayıyor ve resetleme işlemini basariyla gerçekleştirdiniz bile diyemiyor, biz rest atmak için panele 1 kez tıklıyoruz dewamında panel donmaktan geri gelene düzelene kadar 3-4 kez kendiliğinden rest atıyor, bu durumun eklentiler kaynaklı olup olmadığını anlamak için serveri iki kez sıfırladım,ilk sıfırlamanın ardından rest attım başarıyla bir defada rest attı aradan 5 dk geçti server halen sıfırlanmış durumda iken ikinci kez rest atmaya çalıştığımda , yine sorunun dewam ettiğini ve sorunun eklentiler ile alakalı olmadığını anladım,konuyla ilgili daha önce @csmileface yeni paneller geldiğinde sorunun çözüleceğini paylaşmış, ancak şuan elde somut bir çözüm yok malesef..
Linklerini gizle |
server resetlenmiyor
Sürekli reset atılacak bir husus var mı? Yok ise bu kadar dert edinmeyede gerek yok.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
server resetlenmiyor
@CSmiLeFaCe dert edinmiyoruz , sonucda panel rest atıyor , sadece bir sorun war onu bildiriyoruz..
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 218
server resetlenmiyor
benim için bir sorun yok zaten serveri ayarlarken işte pluginlerden sonra servere rest atıyordum çakışmasın veya bir sorun olmasın diye oda atmıyordu bende serveri kapatıp tekrar açıyordum zaten bu başlık baya eski bir başlık
Linklerini gizle |
server resetlenmiyor
Serveri resetlediginizde sw rest atinca sayfayi kapatin arka arkaya rest atmayacaktir.
Linklerini gizle |