Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Server odeme

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
ladon3596

Panel Giriş

Mesaj gönderen ladon3596 »

Csdurağı Üst yetkilier panelime girerken ara sıra kod gelme falan diyor epostama gelmiyor kac defa denedim lütfen kaldırırmısnız bneim panelimden sıkıldım artık hep boylemi olacak

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Panel Giriş

Mesaj gönderen MertMatin* »

ladon3596 yazdı:Csdurağı Üst yetkilier panelime girerken ara sıra kod gelme falan diyor epostama gelmiyor kac defa denedim lütfen kaldırırmısnız bneim panelimden sıkıldım artık hep boylemi olacak
Şuan herkez şiakyetci ama daha yetkilelerden cevap yok en son mumkun deyıldı cevap berkı karar değişebilir.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ManiFesto
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Panel Giriş

Mesaj gönderen ManiFesto »

ladon3596 yazdı:Csdurağı Üst yetkilier panelime girerken ara sıra kod gelme falan diyor epostama gelmiyor kac defa denedim lütfen kaldırırmısnız bneim panelimden sıkıldım artık hep boylemi olacak
Dostum konu manyağı ettin forumu be :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
ladon3596

Panel Giriş

Mesaj gönderen ladon3596 »

ManiFesto yazdı:
Dostum konu manyağı ettin forumu be :D
dd ama sinirim bozuldu plugins ini yedeklemedim ze mod calısmıyor birde bu :x :x :x :x

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala