Saldirilar loglara dusermi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 199
- Server Ip/DNS: Cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTR
Benim bi serverim var cs109.csduragi.com cok sevdigim bi arkadasin orta takiliyorum panel attilar herkeze yonetim ve asistanlara dagittilar sonra panelleri sildik biri benim adima bir yerden saldiri yapiyor furkan siqer fln yaziyor loglardan bakarmisiniz ip adresini veya ismini ? 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Anlamadin sen omer tellinin panelinden diyorum son islemlerden
Linklerini gizle |
Saldırıya bağlı birşey. Eklenti açığı ise göremez.
Linklerini gizle |
-
eklenti açığı değil biri panelden Furkan siqer felan yazıyor banlıyor herkeziredarmygaming yazdı:Saldırıya bağlı birşey. Eklenti açığı ise göremez.
Linklerini gizle |
-
O zaman arkadaşlarınız arasından birisi size ihanet edip (büyük ihtimalle alt panel) paneli ona vermiş yada kendisi yapıyordur.Önerim alt panel verdiginiz kişiye dikkat ediniz.
Ayrıca benim de sorum bi sunucuya cfg basarsak ve sw çökerse loglarda gözükürmü ((ben değil bizim swye yaptılar))
Ayrıca benim de sorum bi sunucuya cfg basarsak ve sw çökerse loglarda gözükürmü ((ben değil bizim swye yaptılar))
Linklerini gizle |
Gözükür saat tarih ve mapı ömer beye iletirsen neden crashlandigini söyler sanaFearLess yazdı:O zaman arkadaşlarınız arasından birisi size ihanet edip (büyük ihtimalle alt panel) paneli ona vermiş yada kendisi yapıyordur.Önerim alt panel verdiginiz kişiye dikkat ediniz.
Linklerini gizle |