Forum kurallarına uyun lutfen ben bu acıgı bılıyorum eger ts3 adresinizi ozelden yazarsanız gelip fix plugini kurarım .
İyi gunler.
saldiri + video yardim edin
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 99
- Server Ip/DNS: 213.238.173.70
- Clan İsmi: Masquerade
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 196
- Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
Saldiri + video yardim edin
@Likeb Kardeşim Bunun Yaptıgı Saldırı Değil Bunu Herkes Yapabilir Deathrunda Bhopta Olur Bu Sadece Bunun İçin Bu Komutları Yasaklama Plugini Var Bir Dene İstersen Hani Bu Kodlarla Swye Lag Sokuor
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 99
- Server Ip/DNS: 213.238.173.70
- Clan İsmi: Masquerade
@illegal
Kardeşim o amxmodmenu yazarak cokertmiyor cfg nin içinde sadece bir kod var onu 50 100 defa yazınca server kendını kaybediyor ve bhop ta oluyor sadece bu bir açık zaten kodu Yetkililere vericegim zaten . Fixletsinler.
Kardeşim o amxmodmenu yazarak cokertmiyor cfg nin içinde sadece bir kod var onu 50 100 defa yazınca server kendını kaybediyor ve bhop ta oluyor sadece bu bir açık zaten kodu Yetkililere vericegim zaten . Fixletsinler.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 196
- Server Ip/DNS: Cs17.CsDuragi.CoM
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
@adanali0101 Kardeşim Bu Adamın Yaptıgı Saçma Sapan Kodlar Yazarak Swye Lag Sokmak Benim Dediğim Bu Kodları Deatrunda 30 40 Defa Yazıncada Swye Lag Girior Ben Ondan Komut Engel Attım Arkadaşa Bhopta Bi Sıkıntı Var
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
@illegal Bro 30 40 Defa Yazmayla olmuyor. adam bir komutu 1 kere yazması yeterli ve sadece lag sokmaz
Linklerini gizle |