Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Performans arttıracak rate ayarları var mı ?

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
gramuz123
Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com

Mesaj gönderen gramuz123 »

arkadaslar performans arttircak serverde rate ayarlari varmi elinizde catisirken fps dusmeyecek gibi baska servere giriyorum benim fps catisirken dusmuyor ve onlarin bizden daha fazla eklentileri var ama bizim sw de az eklenti olmasina rahmen 1 adamla catisman fps dusuruyor hemen

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

oyuncunun dosyalarına erişmek illegal sayılmakta kural ihlali olarak görünüyor yapılamaz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
gramuz123
Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com

Mesaj gönderen gramuz123 »

nasil yani anlamadim ben sadece rate ayarlari istedim fps fazla düsürmeyecek sekilde kimin dosyasina erismek istedim ki

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

pardon sanırım ben yanlış anladım sizin kendi csnize özel ise paylaşılır ama eklenti içinde tüm server için olursa yasaklanır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Oyuncunun bilgilerine ulaşmanız (pw dışında) haktır, ne ayarlarda nasıl oynadığını eklentiler ile öğrenebilirsiniz. Ama bu değerleri değiştirmeniz pek hoş karşılanmaz. Yasak değildir, yasak olan bindlemelerdir, ama bunu herhangi bir server abartır ise yasaklanabilir.

Rate ayarları için ise en uygun rate ayarı server sıfır halinde iken ayarlı bir şekilde size verilir. Bende dahil çoğu ön IP sahibi bu rate ayarlarını kullanır. Eğer ki serverda lag loss vs. fps düşmesi var ise bu sizin kullanmış olduğunuz eklentiler ile alakalıdır. Hata loglarini günlük olarak takip edin, server eklenti bazlı kasmaya başladığı zaman herhangi bir sıkıntı var ise orada hangi eklentinin ne hatası verdiğini görebilirsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala