Pro'dan Jaile Geçiş.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2
Pro'dan Jaile Geçiş.
Merhabalar. Pro serverimiz açık iken jailbreak'e geçiş yapamıyoruz. Sistemi satın alırken otomatik geçiş ile ilgili birsürü reklam gördük facebookta yazılarınız da var sizin bu serveriniz FULL MOD ' diye geçiyor. Fakat biz pro'dan jaile geçiş sağlıyamıyoruz? 2 Pluginci buldum getirdim abi dedi csduraginda böyle bişey yok tek seçenek var ya pro açık kalcak yada jailbreak açık kalcak böyle bişey nasıl olur
Biz 2 Mod oynamak istiyoruz otomatik geçiş yok yardımcı olurmusunuz? yoksa bilindik ama daha pahalı olan sunuculara geçişmi yapalım. Cevapları yada destekleri bekliyorum cs234.csduragi.com tesekkur ederim.

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Pro'dan Jaile Geçiş.
jailbreak için plugins-jail iniye kaydedin jail_ maplar açtıgınızda jail pluginleri açılır.
Linklerini gizle |
-
Pro'dan Jaile Geçiş.
CSDyrağı her türlü hizmeti verir ama sizin paneli kullanmanıza kalmıştır.Noeldayının dediği gibi jailbreak için plugins jail diğer pro için
plugins_de gibisine yapabilirsiniz.Ama serverın tek bir mod kalması daha mantıklı oluyor.
plugins_de gibisine yapabilirsiniz.Ama serverın tek bir mod kalması daha mantıklı oluyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Pro'dan Jaile Geçiş.
Onlar iyi Pluginci değilmiş demekki ben kendi serverimde jail-pro-cod-csgo-zombi escape-fruien mod aktif istediğim zaman istediğim modu açıp girip oynuyorumHan yazdı:Merhabalar. Pro serverimiz açık iken jailbreak'e geçiş yapamıyoruz. Sistemi satın alırken otomatik geçiş ile ilgili birsürü reklam gördük facebookta yazılarınız da var sizin bu serveriniz FULL MOD ' diye geçiyor. Fakat biz pro'dan jaile geçiş sağlıyamıyoruz? 2 Pluginci buldum getirdim abi dedi csduraginda böyle bişey yok tek seçenek var ya pro açık kalcak yada jailbreak açık kalcak böyle bişey nasıl olurBiz 2 Mod oynamak istiyoruz otomatik geçiş yok yardımcı olurmusunuz? yoksa bilindik ama daha pahalı olan sunuculara geçişmi yapalım. Cevapları yada destekleri bekliyorum cs234.csduragi.com tesekkur ederim.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Pro'dan Jaile Geçiş.
konuda vermiş reis cs234.csduragi.combybulut55 yazdı:hangi ip onlerdense o yuzden olabilir
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Pro'dan Jaile Geçiş.
neden bizde öyle sorun olmuyor ? jailbreak pluginlerinizi plugins.ini ye yazmayın dedigım yolu izleyip oraya yazın jail pluginlerinizi normal plugins.ininden silin
Dosyaya Girmek İçin ;
Dosyaya Girmek İçin ;
Kod: Tümünü seç
Ftp Giriş=Addons=amxmodx=configs=maps=plugins-jail.ini
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Pro'dan Jaile Geçiş.
Görmemişim sağol ozaman sorun kullanıcı danoeldayi yazdı:konuda vermiş reis cs234.csduragi.combybulut55 yazdı:hangi ip onlerdense o yuzden olabilir
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Pro'dan Jaile Geçiş.
O pluginci dediğiniz arkadaşları sallayın bir bildikleri yok buraya konu açarak herşeyi sora bilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: -
Pro'dan Jaile Geçiş.
Ya Konu Acarak Yada Güvenilir Kişilere Panel Veriniz İlk Önce Tanıyınız Yada Alt Panel Verip Gerekli Yerleri Açın Yetki İcin Yapanlar Genellikle Birşey Yapmaz Ama Gönüllülere Dikkat Edin Başarılar Bu Arda.
Linklerini gizle |