plugins-jailbreak.ini dosyası kayboldu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
Selamın aleykum plugins-jailbreak.ini dosyası kayboldu şuan jbmenu falan yükleyemiyoruz rica etsek nası geri yükleyebileciğimzi bilen biri varmı ??
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Buyrun Beyefendi.
Kod: Tümünü seç
players_models.amxx
csd_mikrofon.amxx
csd_jail_mod.amxx
jailbreak_last_request.amxx
csd_jailctmenuv2014.amxx
csd_shopv2014.amxx
bunnyhop.amxx
amx_parachute.amxx
Linklerini gizle |
-
bunu nereye yazıcam acabaNuriReisHDYoutuber yazdı:Buyrun Beyefendi.
Kod: Tümünü seç
players_models.amxx csd_mikrofon.amxx csd_jail_mod.amxx jailbreak_last_request.amxx csd_jailctmenuv2014.amxx csd_shopv2014.amxx bunnyhop.amxx amx_parachute.amxx
Linklerini gizle |
-
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... s-jail.ini Buranın İçine Yazınız. Default Dosyaları Yüklenecektir.Sonra kendi pluginlerinze göre düzenleyiniz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
ankaragücü kendin bilgiseyarında " plugins-jailbreak.ini " diğe dosya oluşturup içine sanırsam bunu yazmanı istiyor bunları yazdıktan sonra bu dosyanın olması gereken yere dosyayı koyman gerekiyor. içeriğini bilmediğim için adamın attığını doğru dersek böyle yaparsan olabilir veya 0 halleri forumda vardır diğe düşünüyorum araştırırsan bulcağını düşünüyorum
Linklerini gizle |
-
MawiLarq Beyefendi Lütfen Panel Hiç Kullandınız mı attığım linkin içine yapıştıracak tamamdır.
Linklerini gizle |
-
Teşekkür Ederim Yardımcı OLduMawiLarq yazdı:ankaragücü kendin bilgiseyarında " plugins-jailbreak.ini " diğe dosya oluşturup içine sanırsam bunu yazmanı istiyor bunları yazdıktan sonra bu dosyanın olması gereken yere dosyayı koyman gerekiyor. içeriğini bilmediğim için adamın attığını doğru dersek böyle yaparsan olabilir veya 0 halleri forumda vardır diğe düşünüyorum araştırırsan bulcağını düşünüyorum

Linklerini gizle |
-
benim panelimde plugins-jailbreak.ini dosyası yokNuriReisHDYoutuber yazdı:MawiLarq Beyefendi Lütfen Panel Hiç Kullandınız mı attığım linkin içine yapıştıracak tamamdır.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
Yorumumu okuma zahmetine girmemişsin " sanırsam " Diğe belirttim amaç destek olsun .
Benim dediğim işlemlede olur ancak CSDuragının Panelini tam bilmiyorum ve bu seni ilgilendirmez Herkez Kendi yorumlarından sorumludur , 2 Mizde yorum attık adam dener denemez sen bunu sorgulayamazssın .
Benim dediğim işlemlede olur ancak CSDuragının Panelini tam bilmiyorum ve bu seni ilgilendirmez Herkez Kendi yorumlarından sorumludur , 2 Mizde yorum attık adam dener denemez sen bunu sorgulayamazssın .
Linklerini gizle |
-
@ankaragücüü Mawilarq ın dediği yapın olacaktır.
normal bir metin belgesi açın, farklı kaydetten tüm dosya türlerini seçip ismini plugins-jail.ini yapın ve kaydedin,
sonra panelden olması gereken yere yükleyin.
normal bir metin belgesi açın, farklı kaydetten tüm dosya türlerini seçip ismini plugins-jail.ini yapın ve kaydedin,
sonra panelden olması gereken yere yükleyin.
Linklerini gizle |