Plugin yükleme talebi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 994
- Server Ip/DNS: cs6.csduragi.net
- Clan İsmi: STH Gaming
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
[@Bilinmeyen Etiket] Bey ben bu Pluginin serverime yüklenmesini istiyorum ben kendı tarafımdan yukleyemıyorum kac gunden beri formada yazdım istegim üzerine bi plugin gelmedı bende bi arkadasımla beraber yaptım içerigine bakabılırsınız eger yüklerseniz cok sevinirim Ömer bey... Şimdiden Teşekkür ederim..
cs6.csduragi.netBu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
Yönetici - Mesajlar: 5457
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
-
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
ömer bey ben bu plugini yükliyemıyorum ozaman serverımdekı amx_süper.txt tekrar guncel olarak yuklermısınız...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: YAKINDA
- Clan İsmi: AexibLe Gaming
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
CSDuragi Teknik destek vermiyor hocam.. Yani plugini siz yükliyeiblirsiniz sadece
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18:27015
- Clan İsmi: RevivaL`Gaming
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
@HighVolTage
kardesımızın dedigi gibi Csduragi Teknik destek vermiyor
@|.Gene[R]aL.|
Panelinden yüklemeyi deneyebilirsin aslında cok kolay Web FTP den Plugin eklenti yükle kısmına tıklıyarak secmis oldugun sma dosyasını yükle ardından . FTP Giriş // addons // amxmodx // configs Kısmından Plugins ini bull plugin ini dosyasının el alt satırına PLUGINİMSİ.amxx olarak kaydet map degis tammadır kardsm
@|.Gene[R]aL.|
Panelinden yüklemeyi deneyebilirsin aslında cok kolay Web FTP den Plugin eklenti yükle kısmına tıklıyarak secmis oldugun sma dosyasını yükle ardından . FTP Giriş // addons // amxmodx // configs Kısmından Plugins ini bull plugin ini dosyasının el alt satırına PLUGINİMSİ.amxx olarak kaydet map degis tammadır kardsm

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
Sorun ne anlıyamadım yüklüyorsunuz panelden mi geçmiyor ? Ya da Naısl Yüklenilir Onu mu istiyorsunuz ?
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
KARDESIM ONU BILIYORUM SERVERE 30 TANE PLUGIN YUKLEYIP SILMIS ADAMIM BU YUKLEDIGIM PLUGIN ISE PANELDEN YUKLENMESI LAZIM ANA PANEL YANI SOYLE SOYLEYEYIM SUAN PANELDE BENIM YUKLEYECEGIM PLUGINLE AYNI KODLU BI PLUGIN OLDUGU ICIN YUKLENMIYOR ANLATABILDIMMIXXXKoRdONXXX yazdı:@HighVolTage
@|.Gene[R]aL.|
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
SORUN BEN BU YUKARDA YUKLEDIGIM PLUGINI YUKLEME YAPAMIYORUM YASAKLI KOD ICERILDI DIYOR INDIRIP BAKABILIRSINIZ BEN SADECE AMX_SUPER.SMA SININ AYNISINI AMA YAZILARI RENKLI OLARAK KODLADIM AMA YUKLEME YAPMIYOR AYNISINA ES DEGER OLDUGU ICIN.By.Dehset yazdı:Sorun ne anlıyamadım yüklüyorsunuz panelden mi geçmiyor ? Ya da Naısl Yüklenilir Onu mu istiyorsunuz ?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Plugin yükleme talebi
Aynısına eş değer olmasıyla alakası yoktur. İsmini değiştirip panele aynı plugini yüklesen bile sıkıntı çıkarmaz.
Eklentinin içinde Csduragının yasakladığı kodlar vardır. Bunları da tek tek bulup ayıklamak lazım.
Eklentinin içinde Csduragının yasakladığı kodlar vardır. Bunları da tek tek bulup ayıklamak lazım.
Linklerini gizle |