umuyorumki bu problem ortadan kalkar epey bi sorun yaşayan arkadas görüyorum.
istanbul ve çevresinde olanlar veri merkezine yakınlıktan dolayı ping güzel alıyorlar ama diğer bölgelerde olanlar ben dahil pingler ( 30 - 60 ) arasında geziyor
Ping ve Panel Problemi
Moderatör: Moderatörler
-
- Server Ip/DNS: ıP :213.238.173.14
- Clan İsmi: BODRUM PENINSLA
- İletişim:
Ping ve Panel Problemi
yok bende istanbulun merkezindeyim saha dolabı dibimde csd sunucularının hepsinde genel bir ping ve choke sıkıntısı var uydunet kullanıyorum diğer online oyunlarda bu kadar ping almıyorum buda speedtest sonucum;mehmet1905 yazdı:umuyorumki bu problem ortadan kalkar epey bi sorun yaşayan arkadas görüyorum.
istanbul ve çevresinde olanlar veri merkezine yakınlıktan dolayı ping güzel alıyorlar ama diğer bölgelerde olanlar ben dahil pingler ( 30 - 60 ) arasında geziyor

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: ıP :213.238.173.14
- Clan İsmi: BODRUM PENINSLA
- İletişim:
Ping ve Panel Problemi
@seypa
o zaman dedigimiz gibi sıkıntı genel.
bende test sonuclarında 15 alıyorum son günlerde 50-60 değişiyor. önemli değil oynanır oynanmasına ama chooke fırlayınca oyun donuyor tadı kacıyor. umuyoruzki kısa sürede Varsa bir problem düz
o zaman dedigimiz gibi sıkıntı genel.
bende test sonuclarında 15 alıyorum son günlerde 50-60 değişiyor. önemli değil oynanır oynanmasına ama chooke fırlayınca oyun donuyor tadı kacıyor. umuyoruzki kısa sürede Varsa bir problem düz
Link: | |
Linklerini gizle |