merhabalar,
panele plugin klasörüne plugin yüklemeye calısıyorum dosya ismi örn yesilyazı.amxx
pluginin amxx dosyasını seciyorum yükle dedigimde beni panel anasayfasına atıyor ve dosya yüklenmiyor
neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim...
panele plugin yükleyemiyorum.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
.amxx uzantılı dosyayı panele atamazsınız. Panel anasayfadan Eklenti yükle bölümüne tıklayp kaynak dosyayı (.sma uzantılı) seçip eklentiyi yükleyebilirsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
tesekkurler hocamBy.Dehset yazdı:.amxx uzantılı dosyayı panele atamazsınız. Panel anasayfadan Eklenti yükle bölümüne tıklayp kaynak dosyayı (.sma uzantılı) seçip eklentiyi yükleyebilirsiniz.
bide tag plugini yukluyorum kurucu admın slot vs tagları icin ama butun admınlerde sadece [admin] yazıyor neden olabılır
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
ap-prefixes.ini` den değiştirebilirsin.addons/amxmodx/configs/ap-prefixes.iniKuntaK!nte yazdı:tesekkurler hocamBy.Dehset yazdı:.amxx uzantılı dosyayı panele atamazsınız. Panel anasayfadan Eklenti yükle bölümüne tıklayp kaynak dosyayı (.sma uzantılı) seçip eklentiyi yükleyebilirsiniz.
bide tag plugini yukluyorum kurucu admın slot vs tagları icin ama butun admınlerde sadece [admin] yazıyor neden olabılır
Linklerini gizle |
-
bide tag plugini yukluyorum kurucu admın slot vs tagları icin ama butun admınlerde sadece [admin] yazıyor neden olabılır[/quote]
ap-prefixes.ini` den değiştirebilirsin.addons/amxmodx/configs/ap-prefixes.ini[/quote]
hocam bulamadım dedıgın dosyayı configs de oyle bişey yok
ap-prefixes.ini` den değiştirebilirsin.addons/amxmodx/configs/ap-prefixes.ini[/quote]
hocam bulamadım dedıgın dosyayı configs de oyle bişey yok
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Skull Gaming
ap-prefixes.ini` den değiştirebilirsin.addons/amxmodx/configs/ap-prefixes.ini[/quote]KuntaK!nte yazdı:bide tag plugini yukluyorum kurucu admın slot vs tagları icin ama butun admınlerde sadece [admin] yazıyor neden olabılır
hocam bulamadım dedıgın dosyayı configs de oyle bişey yok[/quote]
Kullandığın eklenti ne ?
Linklerini gizle |
eklentiler-pluginler/csduragi-admin-pre ... n%20Prefix bu konudakini yükleyerek makaleyi tamamlayınız
Linklerini gizle |
-
Taha Demirbaş yazdı:eklentiler-pluginler/csduragi-admin-pre ... n%20Prefix bu konudakini yükleyerek makaleyi tamamlayınız
HOCAM UZUN SUREDIR BU ISLE UGRASIYORUZ YAPAMAMISTIK VALLAHI COK SAGOL AYARLADIK SAYENDE.
Linklerini gizle |