panele giremiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 5
panele giremiyorum
cs duragi ip184ün kiracısıyım ömer bey 7 gündür defalarca denememe rağmen panelime giremiyorum panel kendini korumaya aldı ve kod gönderildi diyor fakat mail adresime csduragindan kod gelmiyor şifremi unuttu mu denedim örneğin gece attım sabah 10 47de geldi girdim kodu zaman asimina uğradığını söyledi ve hiç bi şekilde panelime giriş sağlayamıyorum konu ile ilgili sorunumun çözülmesini sizlerden rica ediyorum...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
panele giremiyorum
Maillerinizi nereden kontrol ediyorsunuz ? Bazen telefondan kontrol edince gelmemiş gözükebiliyor, rica etsem masa üstünden dener misiniz ?
Linklerini gizle |
-
panele giremiyorum
ömer bey gerek telefondan gerek masaüstünden 7 gundur girmeye çalışıyorum fakat sizden benim mail adresime kod gönderıldi diyor gelmiyor heryere bakıyorum çıkıp tekrar giriyorum mailime herhangi gelen hic birşey yok bu sorunumun çözülmesını siz cs duragi moderatörlerimizden rica ediyorum..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs7.csduragi.net
- Clan İsmi: Lofty's @ Gamin
panele giremiyorum
Doğru yere bakıyorsunuzdur fakat gözden kaçmışta olabilir gönderilen kodlar Gereksiz eposta kısmına düşmekte oraya bakıyorsunuzdur umarım.tarantula1 yazdı:ömer bey gerek telefondan gerek masaüstünden 7 gundur girmeye çalışıyorum fakat sizden benim mail adresime kod gönderıldi diyor gelmiyor heryere bakıyorum çıkıp tekrar giriyorum mailime herhangi gelen hic birşey yok bu sorunumun çözülmesını siz cs duragi moderatörlerimizden rica ediyorum..
Sıkıntı Epostadan'da kaynaklanabiliyor, yeni bir eposta açmayı deneyebilirsin
İyi forumlar.
En son LoftysGaming tarafından Prş Ara 07, 2017 10:10 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
panele giremiyorum
panele giriş sağlayabilsem o şekilde düzeltme yapabilirim fakat ben 7 gündür hic bir şekilde giriş sağlayamıyorum heryere baktim spam gereksiz gelen kutusu silinmiş vs vs hic bi şekilde cs durağından kod gelmiyor sayın yetkililer..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
panele giremiyorum
Ömer abi arada bizede oluyor acil lazım olunca filan giremiyoruz o kodun aktif olup olmaması için panelde biz kendimiz karar veripte açık kapasak öyle olabilir mi örneğin güvenlik kısmından panel kodu aktifleştir vs vsÖmer TELLİ yazdı:Maillerinizi nereden kontrol ediyorsunuz ? Bazen telefondan kontrol edince gelmemiş gözükebiliyor, rica etsem masa üstünden dener misiniz ?
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
panele giremiyorum
Server ip adresiniz nedir ? Hesabınızı kontrol edelimtarantula1 yazdı:panele giriş sağlayabilsem o şekilde düzeltme yapabilirim fakat ben 7 gündür hic bir şekilde giriş sağlayamıyorum heryere baktim spam gereksiz gelen kutusu silinmiş vs vs hic bi şekilde cs durağından kod gelmiyor sayın yetkililer..
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
panele giremiyorum
Mesajların üstünde
Odaklanmış | Diğer
Kısmı var normalde odaklanmış kısmına bakıyor olursunuz
Diğer yazan kısma basarak bakın eğer oraya da gelmemişse,
sol tarafta şu bölümler yer alıyor;
Gelen Kutusu :
Gereksiz E-Posta
.........................
..........................
Gereksiz E-Postaya basarak girin mutlaka oraya gelmiştir
Odaklanmış | Diğer
Kısmı var normalde odaklanmış kısmına bakıyor olursunuz
Diğer yazan kısma basarak bakın eğer oraya da gelmemişse,
sol tarafta şu bölümler yer alıyor;
Gelen Kutusu :
Gereksiz E-Posta
.........................
..........................
Gereksiz E-Postaya basarak girin mutlaka oraya gelmiştir
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
panele giremiyorum
Kardeşim Farklı Bir Tarayıcıdan Panele Gir Veya Chroomun Geçmişini Sil Dene Aynı Sorunu Yaşıyodum Explorer İle Girdim Kod Gönderdi Direk Geldi Gmaile Dene İşine Yarayabilir
Linklerini gizle |
-
panele giremiyorum
213.238.173.184 server ıp adresimiz ömer bey ilgilendiğiniz için şimdiden teşekkür ederim
Linklerini gizle |