specified yazdı: Cmt Şub 17, 2018 10:02 pm
hocam şifreyi kimse bilmiyor denese ne olur allah aşkına, hem böyleyse bile ben şuan panele giremiyorum epostaya kod gelmiyor, acil işim var halledemiyorum
Denerse ne olur demişsiniz aynı ip dende bağlansanız her girdiğinizde epostanıza kod gönderilir,isterseniz gönderilen kodların saatlerini kontrol edin bilginiz haricinde olan bir giriş varsa şifrenizi değiştirin.
Ek olarak,şifrenizin değişmediğine eminseniz sizde farklı ipden giriş yapıyor olabilirsiniz. Aynı cihazı kullansanız dahi ilk önce Wifiden girip ardından veri bağlantısından girerseniz yine kod gönderir bunuda yapmıyorsanız ya CSD'nin yada Hotmailin sorunundan kaynaklıdır.
yalnız şifre doğru girilirse mail gönderilliyor, gelen maillerin hepsi okunmuş zaten benim kullandığım kodlar hepsi, ki zaten sorun bu değil, mail gelmiyor, panele girmem gerekiyor giremiyorum.
specified yazdı: Cmt Şub 17, 2018 10:19 pm
yalnız şifre doğru girilirse mail gönderilliyor, gelen maillerin hepsi okunmuş zaten benim kullandığım kodlar hepsi, ki zaten sorun bu değil, mail gelmiyor, panele girmem gerekiyor giremiyorum.
Mail sayfanızı yenileyin biraz bekleyin , hala gelmiyorsa anlık sorun vardır.
specified yazdı: Cmt Şub 17, 2018 10:19 pm
Mail sayfanızı yenileyin biraz bekleyin , hala gelmiyorsa anlık sorun vardır.