Panel düzenlemesi [ ininal & Kredi Kartı ödemesi gelmiştir (0 kesinti) ]
Moderatör: Moderatörler
Panel düzenlemesi [ Loglar panele eklenmiştir ]
csd_mermifix değerini 0 veya 0.1 yapar iseniz eski mermi kontrol eklentisi gibi olur.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
onu yaptıgımız zaman mermı aynı noktaya gıdıyor ne kadar tararsak tarayalım benım soylemek ıstedıgım cok farklı eskı mermikontrol.amxx plugınıne ulasamayız demi ?Yek'-ta yazdı:csd_mermifix değerini 0 veya 0.1 yapar iseniz eski mermi kontrol eklentisi gibi olur.
Linklerini gizle |
-
Hafta içi bakacağım, eğer dediğin gibi bir fark görür isem Ömer TELLİ ile konuşurum. Çünkü eski mermi kontrol de çok hata vardı, güncelleme bu yüzden geldi. Çoğu pro ip flashbug yüzünden kullanamıyordu mesela.dalganabak1234567 yazdı:onu yaptıgımız zaman mermı aynı noktaya gıdıyor ne kadar tararsak tarayalım benım soylemek ıstedıgım cok farklı eskı mermikontrol.amxx plugınıne ulasamayız demi ?Yek'-ta yazdı:csd_mermifix değerini 0 veya 0.1 yapar iseniz eski mermi kontrol eklentisi gibi olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Öncelikle yargısız infaz yapmayı bırakın.mavoon5 yazdı:Kardeşim ayıptır şu yaptığınız ya. Bok var da oynuyorsunuz ayarlarla varya. Anlamıyorum ki yani bu kadar adam burada yazıyor anlatıyor hala yok şöyle yok böyle ben anlamıyorum ki. Yalan mı söylüyoruz kardeşim? Düzelt işte eski ayara oyunu. Neyin peşindesiniz anlamadım ki!
Hiçbir sunucu kendisini geliştiremezse ve yenilik yapamazsa eğlencesi cıkmaz sunuculugu kalmaz...
Sen simdi paneli geliştirmezsen, eklentileri geliştirmezsen ileride illa açıkları oluşur, açıklar bulunur eklentiler geliştirilmezse ileride önemli düzeltilmesi gereken açıklar ortaya çıkar sonra foruma konu açarsınız "Serverim çöküyor, bu oluyor, ay yardim edin." diye
Adamlar sizlere daha iyi sağlam hizmet vermek için gecelerinden gündüzlerinden oluyor sizin şu yaptğınız yoruma bakın...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Geri kafalılıktan ibaret şuan biz mutluyuz sen değilsen zorla tutulmuyorsun, bu güncellemelerden sonra satışlarda % kaç artış oldu senin haberin Yok tabikide. Neyse Shooter kardeşim boşverelim Ömer bey görünce bakar.ShooTeR yazdı:Öncelikle yargısız infaz yapmayı bırakın.mavoon5 yazdı:Kardeşim ayıptır şu yaptığınız ya. Bok var da oynuyorsunuz ayarlarla varya. Anlamıyorum ki yani bu kadar adam burada yazıyor anlatıyor hala yok şöyle yok böyle ben anlamıyorum ki. Yalan mı söylüyoruz kardeşim? Düzelt işte eski ayara oyunu. Neyin peşindesiniz anlamadım ki!
Hiçbir sunucu kendisini geliştiremezse ve yenilik yapamazsa eğlencesi cıkmaz sunuculugu kalmaz...
Sen simdi paneli geliştirmezsen, eklentileri geliştirmezsen ileride illa açıkları oluşur, açıklar bulunur eklentiler geliştirilmezse ileride önemli düzeltilmesi gereken açıklar ortaya çıkar sonra foruma konu açarsınız "Serverim çöküyor, bu oluyor, ay yardim edin." diye
Adamlar sizlere daha iyi sağlam hizmet vermek için gecelerinden gündüzlerinden oluyor sizin şu yaptğınız yoruma bakın...
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
begenmiyorsan başka sunucudan açabilirsin neden csdurağı ozaman ? istemiyorsan birsürü cs sunucusu var piyasada gidip güncelleme istemiyorsan "PARA ÖDÜYORUM" lafını onlara söyle burası kaliteli bir sunucu senin keyfine göre güncelleme yapacaz yapmıcaz değil herkes için nasıl iyiyse o güncellemeler yapılır.mavoon5 yazdı:Yahu banane kardeşim sizin güncellemenizden ya da bizene? Biz ayarlarımızla mutluyduk ne güzel oynuyorduk serverimız full çekiyordu. Şuan kimse oynamıyor resmen. Geri kafalılıkmış hadi lan ordan! Para ödüyoruz kardeşim biz bu servera. Sen öyle kafana göre ne güncelleme veriyorsun sordun mu bana? Sıkıntı var mı ya da güncelleme atıyorum bak diye. Biz yenilik falan güncelleme istemiyoruz, bu şekilde eğlenceli oluyor bu şekilde keyif alıyoruz tamam mı çok bilmiş kardeşim!
Linklerini gizle |
-
tesekkurler yekta bey ozellıkle awpYek'-ta yazdı:Hafta içi bakacağım, eğer dediğin gibi bir fark görür isem Ömer TELLİ ile konuşurum. Çünkü eski mermi kontrol de çok hata vardı, güncelleme bu yüzden geldi. Çoğu pro ip flashbug yüzünden kullanamıyordu mesela.dalganabak1234567 yazdı:onu yaptıgımız zaman mermı aynı noktaya gıdıyor ne kadar tararsak tarayalım benım soylemek ıstedıgım cok farklı eskı mermikontrol.amxx plugınıne ulasamayız demi ?Yek'-ta yazdı:csd_mermifix değerini 0 veya 0.1 yapar iseniz eski mermi kontrol eklentisi gibi olur.
Linklerini gizle |
-
Beyler su yalakalıgı bırakın lutfenben neden bahsedıyorum sız ne dıyosunuz
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Laflarını doğru duzgun seç aksi takdirde uyarı yada ban cezası alabilirsin ?mavoon5 yazdı:Yahu banane kardeşim sizin güncellemenizden ya da bizene? Biz ayarlarımızla mutluyduk ne güzel oynuyorduk serverimız full çekiyordu. Şuan kimse oynamıyor resmen. Geri kafalılıkmış hadi lan ordan! Para ödüyoruz kardeşim biz bu servera. Sen öyle kafana göre ne güncelleme veriyorsun sordun mu bana? Sıkıntı var mı ya da güncelleme atıyorum bak diye. Biz yenilik falan güncelleme istemiyoruz, bu şekilde eğlenceli oluyor bu şekilde keyif alıyoruz tamam mı çok bilmiş kardeşim!
Ayrıca ip adresin nede böyle konusuyorsun sen ne hakla ?
Sen firmanın sahibimisinde adam sana güncelleme yapıyorum diye sorucak adam orda bas bas yazmış yeni panele geçim için altyapıyı yavaştan oluşturup güncellemeye başlıyoruz diye madem güncelleme istemiyorsun o zaman gideceksin xx firmasına oradan alacaksın serverini kardeşim adam burda sana sormak zorunda değil güncelleme yapabilirmiyim edebilirmiyim diye adam elbet sistemlerini güncel tutucak güncel tutmasında serverlarmı coksun...
Haa serverlar çökünce konu açmasınıda biliyosunuz işinize gelince yazarsınız...
"Ömer bey serverim coktu bakarmısınız ?,
Ömer bey artık ilgilenin lutfen bıktık bu durumdan" yazar gibi gorurum ben sizi o zaman...
Sonuçta adam parasını cıkarıyor belki yarısı sunuculara gidiyor datacentera gidiyor adam belki yeni paneli kodlattırıyor parayla ?
Para oduyorsan uslubunuda biliceksin labalilik yapmıyıcaksın burada para ödeyen tek kişi sen değilsin para odeyen 200 sunucu var burada...
Linklerini gizle |