crowlinn yazdı:Hocam normalde 2 tane dosyayı aynı anda yükleyemiyorduk şimdi 50 tanede olsa hepsini seçiyoruz teker teker seçmemize gerek kalmadan 50 sinide yüklüyor
Ömer TELLİ yazdı:Merhabalar,
Yeni panel güncellemesine daha uzun bir zaman var, ancak alt yapıyı buna uygun hale getirmek için öncesinden ufak ufak güncelleştirmeleri şuan ki panele ekleyeceğiz.
En çok istenen toplu dosya yükleme, şuan ki panelimize eklenmiştir.
Toplu dosya yükleme penceresi açılmayan kullanıcılarımız CTRL + F5'e basıp sayfayı yenilesinler veya tarayıcısının ön belleğini temizlesinler.
denedim ama bi sonuç alamadım reis başka ne yapabilirim
Yeni panel güncellemesine daha uzun bir zaman var, ancak alt yapıyı buna uygun hale getirmek için öncesinden ufak ufak güncelleştirmeleri şuan ki panele ekleyeceğiz.
Toplu dosya yükleme penceresi açılmayan kullanıcılarımız CTRL + F5'e basıp sayfayı yenilesinler veya tarayıcısının ön belleğini temizlesinler.
panel güncellemesinden sonra yazılar kaymış panelde bazısı aşağıya inmiş mesela plugins.ini hızlı erişim, server kiralık listesi (paneldeki), ts3 ayar kısmı şuan gördüklerim bunlar
denedim ama bi sonuç alamadım reis başka ne yapabilirim
toplu dosya yükleme sadece ftpde çalışmakta plugin eklenti yükle kısmında aktif değil ftpden mi deniyorsunuz yoksa plugin yükleme kısmından mı ?
Denedim 5 dosya yükledim, ama yine aynı hızda yükledi Yani şöyle söyleyeyim, 1 dosya yükleme hızı değilde 5 kere dosya yükleme hızında panele ekledi yavaşlık internet hızından kaynaklanmıyor sizdeki host'un yavaşlığı mı yoksa bu değişicek mi gerçekten bekliyoruz ve normal yüklemede 5 sekme açıp yükleyince en fazla 3 dakika sürüyorken şuan 6. Dakikadayım.
Değişik modlar kullanan kullanıcılar ve benim içim çok iyi haber model dosyaları sıkıntıydı 30 tane model yükleyince birini geçmeden diğer modeli unutuyordun yüklediğin model için tekrardan 100'de yüz olmasını beklediğin sıra panelde zaten yüklü yazması cidden hayatdan soğutuyordu