CSmiLeFaCe yazdı:Eklentiyi kurduktan sonra konsola amx_spawn_editor 1 yazacaksınız. Akabinde aynı şekilde konsola amx_editor_menu yazınca bir menü açılacak oyundan, o menüden spawn noktalarını her iki takım içinde tek tek ayarlayıp kaydet diyeceksiniz. Haritayı yeniden başlattığınızda belirlemiş olduğunuz spawn noktaları aktif olacak.
nuke train mapleri
Moderatör: Moderatörler
nuke train mapleri
Eklentiyi kurduktan sonra gerekli ayarları yaptınız mı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs8.csduragi.com
nuke train mapleri
Yekta sensin demi ertan abiler felan seni onerdi banada guzel yapiyormussun modlari
Linklerini gizle |
-
nuke train mapleri
Ben seyleri yukledim sma txt felan yaptim aktif ettim de biraz menude sıkıntı yasadim yapamadim bunu mesele yarin servere gelip sen yapabilirmisin adminlikle
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
nuke train mapleri
CSmileface'in attıgı lınkın ıcınde bı yorum var alliedsmodersli, map spawn edıtor dıye gecıyor plugının ısmı tek tek dogma yerlerını belırlıceksın ardından map 32 kısılık olur , zamanında ss2 mapında yapmıstık ondada sorun vardı
Linklerini gizle |
nuke train mapleri
@nexogaming ne sorunu var daha anlaşılır bir dil kullanabilir misin? Ben bu eklentiyi çok uzun zamandır kullanıyorum, cs5com kullanıyor..
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 64
nuke train mapleri
bazı maplarde Kişi sınırı vardır long gıbı ss2 gıbı 22 kısı ustune cıkmaz , oda bu maplarda 32 oynanmasını ıstıyor , spawn yerı duzenlıcek benım anladıgım bu
Linklerini gizle |
nuke train mapleri
Yanılıyorsun. Yapmış olduğun spawn noktaları satın alma çizgisinin içerisinde olduğu müddetçe bir sıkıntı olmuyor. Harita her ne kadar az kişi olarak tasarlansada bu eklenti ile 32 kişiliğe arttırılabilir.
Linklerini gizle |