Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

NationaLS Kurucusu Kimdir?

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
Zhu Mapu

Mesaj gönderen Zhu Mapu »

NationaLS Kurucusu Kimdir ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

ReanWayne

Mesaj gönderen ReanWayne »

2 tane nationals var sanırım birtanesi çalıntıymış
benim bildiğim ADELEW*

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

Mesaj gönderen MehmetReis- »

Gerçek Nationals benim serverim yani cs51 ts87 çok tartışıyoruz adelew le klan tagımızı çaldılar ilk ödeme atın diyorum atmıyorlar bize 5 aylık diyorlar ilk ödeme resmini attım atınca ağzını açmamıştı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnisBey*

Mesaj gönderen EnisBey* »

birdakika
En son EnisBey* tarafından Sal Haz 06, 2017 2:15 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Zhu Mapu

Mesaj gönderen Zhu Mapu »

Nationals in kurucusu adelewdir elimizde kanıdıda var 1 yıldır adamlar bunu kullanıyor adam serverını kapattı tekrardan açtı 1 yıllık vıdyo https://m.youtube.com/watch?v=WDEN9A2VFlY

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

halil160
Server Ip/DNS: cs148.csduragi.com
Clan İsmi: RedWorse Gaming

Mesaj gönderen halil160 »

Nationals ın kurucusu adelew bu [B]cocugun[/B] hakkını yıyenı bızde yerız bu adam kaç aydır burda adamın emenıyını calmayın mehmet

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

aknnati11

Mesaj gönderen aknnati11 »

NationaLS Kurucu ADELEW*'dir Adamın Hakkını Emegını Calmayın Hakkını Yersenız Bızde Sızın Hakkınızı Yeriz İyi Gunler

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnisBey*

aknnati11 kardeşim sen böyle diyorsun ayıp oluyor . Onun bir emeği yok . Ben nationalsclanın eski server sahibiyim . Orayı bıraktım . Toplamda 6 , 7 kişi sunucu sahibiydi . Benle dahil . O hiçbir şey yapmadı . Hep bize yaptırdı . Tek başına kalınca mecbur adam çekmek durumunda kaldı . Serverin adını değiştirdi . Tekrardan nationals yaptı . Git bakayım sor enesin önceden hiçbir emeği oldumu de . Eğer olmadı derse bunu bil ki o tam bir yalancıdır . Millet düşman olsun diye beni kafir diye tanımlıyor . Hiçbir müslüman bir müslümana kafir diyemez . Ben bir müslümanım Namazımı kılıyorum , orucumu tutuyorum . Kelime-i Şehadet , kelime-i tevhit getiriyorum . Ama o müslümansa ben onun müslümanlığından kaygı duyarım . Sen şimdi gel benim emeğimi ye . Milletin 46 lirasını çalmakla iyi bir bok yemiş oldu .Ts de ve sw de en çok benim emeğim oldu . O hiçbir şey yapmadı sadece biz yaptık . O anca para konusunu açıp durdu . Nerde burada adalet . Hadi kolay gelsin . aknnati11 GEL BENİM HAKKIMI YE KARDEŞİM SENDE ÖYLE BİR YETKİ KÖPEĞİSİN .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Konu çok BOŞ. Bu konuyu kendi aranızda çözün he yapamiyorsaniz birbirinize saldırmak gibi saçma olaylara giriyorsunuz. Buda sizi daha haksız bir duruma düşürüyor. Marka tescili diye bir şey var gidin onu alın mahkeyeme gidin o zaman bu kadar basit forumada alet etmeyin şu tartışmayı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

EnisBey*

Cezameleği biliyorum . Buraya konu açmakla bir hata yaptılar .

KONU YERİ YANLIŞ . KONU SİLİNEBİLİR

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala