Lutfen Bakın İninal
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 47
Lutfen Bakın İninal
ya burdan omer tellıye seslenıyorum yanı seslenıyorum dıyınce yanlıs anlamayın kardeslerm abilerim
ya csduragina yapması kolaysa bir ininal gelsin ya lutfen cok istedigim birşey yetkililer yapabılırmı nolur yaa
ininal olmadıgı yuzden sw alamıyorum baska odemelerı yapamam ben lutfen Omer Telli.
ya csduragina yapması kolaysa bir ininal gelsin ya lutfen cok istedigim birşey yetkililer yapabılırmı nolur yaa
ininal olmadıgı yuzden sw alamıyorum baska odemelerı yapamam ben lutfen Omer Telli.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xx - נв
- İletişim:
Lutfen Bakın İninal
Ininal ödemenin gelip gelmeyecegi belli değil bu ömer telliye bağlı öncedende ininal ödeme gelecekmi diye açılan konular var ararsanız bulabilirsiniz.bestreyizz3152 yazdı:ya burdan omer tellıye seslenıyorum yanı seslenıyorum dıyınce yanlıs anlamayın kardeslerm abilerim
Linklerini gizle |
-
Lutfen Bakın İninal
ya siz Omer telliyyle iletisim kuramıyormusunuz. ona soylesenızde belkkı yapar yanı gelecekmı bari ondan bilgi versin
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Lutfen Bakın İninal
Eski konulara baktıgımda yeni panelle gelicek diyenler var ininalinde para varsa telefonuna kontor olarak yukle yukledigin kontor tlyide panele çekebilirsin.
Linklerini gizle |
-
Lutfen Bakın İninal
yok ben saten mobılle yapabılsem yapıcamda nıye yapamadıgımı soylıyım sana belkı bılırsın
telefona tlyı yukluyorum 19 tl otomatıkmen paket yapıyo o yuzden paketımı ıptal edebılırsem edıcem arastıracam
sen bılıyormusun paket ıptal etmeyı ?
telefona tlyı yukluyorum 19 tl otomatıkmen paket yapıyo o yuzden paketımı ıptal edebılırsem edıcem arastıracam
Linklerini gizle |
-
Lutfen Bakın İninal
birde sana birsey sorucam 213.238.173.100 den dusuk ipler 50 tlmı yoksa aynı 40 tlmı ?
Linklerini gizle |
Lutfen Bakın İninal
Ininal suanda konusulan konular arasinda yok. Gelirse suanda gelmez fakat yeni panelde gelebilir
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Lutfen Bakın İninal
Paketinizi iptal ettirmek icin abone oldugunuz operatorun musteri hizmetlerini arayın.bestreyizz3152 yazdı:yok ben saten mobılle yapabılsem yapıcamda nıye yapamadıgımı soylıyım sana belkı bılırsın
Linklerini gizle |
-
Lutfen Bakın İninal
internette 3636 ya mı neyse ona paketın adını yazıcaz mesela
IPTAL Efsane
sonra 3636 ya gondercez oyle olurmukı ınternette oyle yazıyo hep
IPTAL Efsane
sonra 3636 ya gondercez oyle olurmukı ınternette oyle yazıyo hep