Jbmenu kaldırma & silah skını
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
Yukledıgımız jbmenu klasor nerde ve nasıl serverdan kaldırabilirim. Paneli ılk defa kullanıyorum benım ıcın sılah skını yukleyebılecek varmı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: CoveteuS
@Mantam
Silah Yaparım Ama jbmenu Fılan goz atarız Bunların Hepsını Aksam Saat 4 gibi yapabilirim en fazla ts ipini atman yeterli
Silah Yaparım Ama jbmenu Fılan goz atarız Bunların Hepsını Aksam Saat 4 gibi yapabilirim en fazla ts ipini atman yeterli
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 9
Ozaman meşguldüm en yakın ne zaman halledersin @Blue
Linklerini gizle |
-
@Mantam Bugun Saat 3 Den Sonra Full Istedını Yaparım
Linklerini gizle |
-
Tamam @Mantam yan hesabım senı beklıyıcegız @Blue
Linklerini gizle |
-
-
-
@Blue Kardeşim Boyle Şeyler Forumda Yasak Lutfen Kuralları Okuyun.Blue yazdı:@Mantam
Linklerini gizle |
-
Bak Kural da burda:
Kod: Tümünü seç
Forum içerisinde açılan yardım konularına , ts3 gel yardım edeyim, skype gel yardım edeyim gibi mesajlar yasaktır.
Linklerini gizle |
-
ilk önce şöyle başlayayım JBMENU'tamamen kaldıramazsın yani dosya sil özelliği var mı bilmiyorum daha yeni eklenen özelliklere bakmadım.
ALINTIDIR:
eklentiler-pluginler/ghw-weapon-replace ... -t261.html tamamı için linki ziyaret edin.
Plugin ekte
KURULUM
GHW_Weapon_Replacement.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins Dosyasının En Altına
GHW_Weapon_Replacement.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının En Altına
new_weapons.ini Dosyasını addons/amxmodx/config Dosyasının İçine
Modelleri new_weapons.ini Dosyasında Nereye Atılmasını Ayarladıysanız Ona Göre Atın.
addons/amxmodx/config plugins.ini Dosyasının En Altına GHW_Weapon_Replacement.amxx Yazip Kaydedin
Son Olarak Map Değiştirin.
ALINTIDIR:
eklentiler-pluginler/ghw-weapon-replace ... -t261.html tamamı için linki ziyaret edin.
Plugin ekte
KURULUM
GHW_Weapon_Replacement.amxx Dosyasını addons/amxmodx/plugins Dosyasının En Altına
GHW_Weapon_Replacement.sma Dosyasını addons/amxmodx/scripting Dosyasının En Altına
new_weapons.ini Dosyasını addons/amxmodx/config Dosyasının İçine
Modelleri new_weapons.ini Dosyasında Nereye Atılmasını Ayarladıysanız Ona Göre Atın.
addons/amxmodx/config plugins.ini Dosyasının En Altına GHW_Weapon_Replacement.amxx Yazip Kaydedin
Son Olarak Map Değiştirin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |