Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Günlük Saldırı !

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
leave
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: Liberty `GAming
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen leave »

emirakpinar yazdı:sys_error.log dosyasından bahsediyor arkadaş. Ayrıca server tarafından banlandığınızda ne olarak banlanıyor? Aynı sorunu yakın bir zamanda bizde yaşıyorduk, forumda mevcut bu tür konular.

bkz: server-tarafindan-otomatik-ban-t15261
ftpmde öyle bir dosya bulamıyorum, zira logs dosyasındada hata dosyası yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Clan İsmi: -
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen emirakpinar »

leave yazdı:
emirakpinar yazdı:sys_error.log dosyasından bahsediyor arkadaş. Ayrıca server tarafından banlandığınızda ne olarak banlanıyor? Aynı sorunu yakın bir zamanda bizde yaşıyorduk, forumda mevcut bu tür konular.

sys_error.log

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
leave
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen leave »

emirakpinar yazdı:
leave yazdı:

sys_error.log
anlamıyosun sanırım. bomboş içi. sadece shop hataları var.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen Yek'-ta »

leave yazdı:Hocam tek sorun o değil ki? Günlük saldırı yiyoruz. Aynı saatlerde aynı şey. Ddos geliyor 10 saniye kadar donuyoruz ardından nerdeyse herkes banlanıyor.
Donmaların hangi günde hangi saatte olduğunu kenara yazın ve ne diye herkesi banlıyor onuda bi kenara yazın foruma güzel açıklayıcı bir konu açın.
tarkan yazdı:sana saldırılan adam facebook adresini atmış gir kontrol et al bak - facebook da yazan tel no su ara görüş gerekeni ilet
213.238.173.221 şuanda saldıran kişinin sunucudaki server ip si
Saldıran kişilerin saldırı metodunu engelleyebilecek iken niye telefonla arayıp konuşsunlar, saldıran kişi ya çıkar amaçlı saldırır yada zevk için saldırır, konuşup duracağını mı zannediyorsunuz? Eğer ki saldıran kişilerin CSD de barındığı doğru ise ve ispatlı ise şikayet bölümüne konu açılarak gerekli işlemler uygulanabilir. Bu tür işler ile sunucu sahibi ilgilenmez, sadece bildirir yeterli delilleri gösterir CSD yol verir.
serkan ebcin yazdı:uslup uslup
Sürekli saldırıdan sıkılan kişiler bi sinirle konu açabilirler, alttan alırız. Burada büyütecek bir şey yok, zaten anlayışla karşılanırsa ortak bir noktada çözüme ulaşılır. Ortamı germeye gerek yok.

@leave ne tür loglardan bahsediyorsunuz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Clan İsmi: -
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen emirakpinar »

leave yazdı:
emirakpinar yazdı:
leave yazdı: ftpmde öyle bir dosya bulamıyorum, zira logs dosyasındada hata dosyası yok.
sys_error.log
anlamıyosun sanırım. bomboş içi. sadece shop hataları var.
Arkadaşım ben sana sys_error.log'ın içerisinde bir şey var mı diye sormadım. O dosyayı bulamıyormuşsun linkini attım. Ben cevabımı yukarıda verdim zaten. Logları isteyen Ktalko ben değilim.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

mkiranatli
Server Ip/DNS: 213.238.173.28
Clan İsmi: Quanaril ' Jail
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen mkiranatli »

Katılıyorum kardeşim sana. Her gün ya ts3 paneline giremiyorsun ya cs paneline giremiyorsun ya csdurağına saldırı oluyor müşteri kaçırmaktan başka bir şey değil bunlar.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
leave
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen leave »

error logu bomboş. banlanma mevzusu ise kick and banned şeklinde oluyor. yada işte kick diyor banlanmış oluyoruz. her zaman böyle. ve her gün nerdeyse aynı saatlerde, zaten ben bunların bi kontrolünü yaptım en son nick şeyisi de olunca patladım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen Yek'-ta »

@mkiranatli ts3 ve cs paneli zaten aynı panel. Panellerin gitmesi de saldırıdan ötürü değil yoğunluktan ötürü. CS eklenti derleyicisi makine içerisine kurulu ve sürekli sma alışverişi yaptığı için 250 serverdan en az 40'ı bile aynı anda derleme yaptığı zaman panel düşüyor. Yeni panelle bu sistem değişiyor, yani panelin düşme durumları olmayacak.

@leave erişebileceğin bütün log linkleri bunlardır, sen ne loguna bakmak istiyorsun onu söyle.

https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... xmodx/logs
https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... e/?d=/logs
https://panel.csduragi.com/urun/editor/ ... _error.log
https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... dadminlogs
https://panel.csduragi.com/urun/webftp/ ... dguardlogs

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
leave
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen leave »

ben loga bakmak istemiyorum, anlamadınız, bi arkadaş loglara bak dedi anlarsın dedi, ancak diyorum ki loglar bomboş banla ilgili birşey yok, banlanma mevzusu ise kick and banned şeklinde oluyor. yada işte kick diyor banlanmış oluyoruz. her zaman böyle. ve her gün nerdeyse aynı saatlerde, zaten ben bunların bi kontrolünü yaptım en son nick şeyisi de olunca patladım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Günlük Saldırı !

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Tamam, nick değiştirme için verdiğim eklentiyi kurun ve hackdetector ü açın. Durduk yere ban yeme olayında da illa ki banlama nedeni yazar, kick atıp ardından ban uygulamaz, iyi kontrol edersiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala