Saolasın hocam ilgilendiğin için teşekkürler.JkLear yazdı:Aynı olayı bende kurcalamıştım nerde bu fd yeri diye. Şans eseri buldum. Direk yanındaymış. 192 kb lık dosya ama fd olmadan bekletiyor oyuncuları millet olarak sabırsız olduğumuzdan bende olsam bende inmesini beklemeden direk çıkıyorum sw dan ama şuan takır takır 2 saniyede iniyor. TGA larını attıktan sonra ss deki gibi altını çizdiklerime tıkla fd ye almış olucaksın dostum.sizofrenresul yazdı:Gfx env klasörü içindeki .tga uzantılı [Sky] dosyalarını neden fast ftp'ye atamıyoruz. Bunu açma şansınız varmı ?
[@Bilinmeyen Etiket]
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
Benim attığım tga nın ismi awp, amxx.cfg yede en alt satıra şunu ekledinmi sv_skyname "awp" o istediğin gökyüzü tüm maplerde geçerli olacak.
Not: .ztmp uzantısı geçici dosya gibi düşün sen ilk seferde attığında olmayacak o uzantılar. 6 dosya olması gerek 6 sınıda at attıklarını kontrol et. Alayını sağdaki fast ftp at yazısına tıkla teker teker. sonra amxx.cfg ye o kodu yaz mapi değiş tamamdır olay.
Edit: Ben yanlış anlamışta olabilirim sorunun üstteki değilse. bk dn ft lf rt up bu uzantıların sırasını doğru yazman gerek. Gökyüzünün ismi "asd" olsun sen mevcut tga ların. isimlerini asdbk asddn asdft asdlf asdrt asdup olarak editle. Ondan sonra at tekrardan gfx/env ye. Sonrada sv_skyname "asd" mantık bu yani. Bende oldu şahsen .
Gökyüzü Speed Download
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1416
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Gökyüzü Speed Download
Link: | |
Linklerini gizle |