Gametracker hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 391
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Gametracker hakkında
Böyle bir vatandaş bizim servera çöreklenmiş görünüyor ben sahiplik göstermeye çalışıyorum gametrackerdan kabul görmüyor sanırsam bi sorun olur mu ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Gametracker hakkında
Olur Eğer Rank Kasmak İstiyosan O Adam Senin Serverini Delete Yaparak Gt'den Silebilir Server Adını Değiştirebilir Çoğu Şeyi Yapabilir Geri Almak İstiyosan Serverinin Adını GametrackerClaimServer Yap Sonra Üstüne Almayı Dene Alırsın.
Eğer Anlamadıysan ŞU Konuya Bakarak Yaparsan Alırsın : counter-strike-genel/server-ini-gametra ... t2031.html
Eğer Anlamadıysan ŞU Konuya Bakarak Yaparsan Alırsın : counter-strike-genel/server-ini-gametra ... t2031.html
Linklerini gizle |
-
Gametracker hakkında
Istediği girişleri vs yaptım da 1 week falan yazdıİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Olur Eğer Rank Kasmak İstiyosan O Adam Senin Serverini Delete Yaparak Gt'den Silebilir Server Adını Değiştirebilir Çoğu Şeyi Yapabilir Geri Almak İstiyosan Serverinin Adını GametrackerClaimServer Yap Sonra Üstüne Almayı Dene Alırsın.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Gametracker hakkında
Gametracker hesabınızı açalı 1 hafta geçmemiş 1 hafta sonra üstünüze ala bilirsiniz serveri.
Linklerini gizle |
-
Gametracker hakkında
Teşekkür ederimTeamTR yazdı:Gametracker hesabınızı açalı 1 hafta geçmemiş 1 hafta sonra üstünüze ala bilirsiniz serveri.

Linklerini gizle |