Fast FTP Sorunu
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 266
- Clan İsmi: -
Fast FTP Sorunu
Map için gerekli bir wad dosyası var. Cstrike konumuna yüklenmesi gerekiyor ancak ne kadar tekrar yüklemeyi denediysem de fast ftp ye almadı. 1 hafta kadar bekleme sonucunda yine fast ftp ye almadı.Yüklemek istediğiniz dosya mevcut uyarısı veriyor ancak Fast Ftp de olmadığı açık. Boyutu 5 mb ve fast ftp olmadığı için oyuncular tarafından indirilmesi uzun sürüyor. Bu wad dosyasını nasıl fast ftp ye aktarabilirim?
En son tepegoz tarafından Sal Şub 06, 2018 5:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Fast FTP Sorunu
Server adresiniz ile wad dosyasının adını ve dosyasını atın Ömer bey görünce ilgilenir, kendiliğinden yapmamışsa manuel yapılmalıdır. @Taha Demirbaş @PaZee @Y@Yek'-ta Ömer beye konuyu iletirseniz sevinirim.
Linklerini gizle |
-
Fast FTP Sorunu
cs182
Opfor.wad
Opfor.wad
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Fast FTP Sorunu
farklı tarayıcılardan denedim. Eski csduragi ip inde de aynı sorun vardı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Fast FTP Sorunu
Ben .wadlari fast ftpye almiyor diye biliyorum ama hatam varsa duzeltin
Linklerini gizle |
-
Fast FTP Sorunu
Sorun dosyanın ismiyle alakalıymış denemelerim sonucu öğrendim. Dosyanın ismi Opfor.wad ise oPFor.wad ile değiştirip yükledim ve Fast Ftp ye aldı. Sadece wad dosyası değil diğer fast ftp ye almayan dosyalarda da denedim.
Linklerini gizle |