Düşük IP serveri otomatik alma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 38
Eklenti İsmi : Benim panale para yatırıcam ve belli bi IP aralığı koysak otomatik sistem alamazmı IP 100 ve alti tabi biraz saçma ama olabilir...
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
öyle bir şey olsa bu kadar şikayet olmaz. kiralik ip listesi hep güncelleniyor sabırla beklemeniz lazım 1 gunde surebilir 1 ayda beklemeniz gerek 

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 38
-
biz 103 aldık ama hala furien kurmaya uğraşıyoruz 

Linklerini gizle |
Oyle birsey olmaz. Kiralik serverler listesini takip edin.
Düzeltme: Öyle birşey olmaz derken şuanda öyle bir sistem yoktur. Paranızı yükleyip bilgilendirip bilgilendirdim deyip beklemeyin.
Düzeltme: Öyle birşey olmaz derken şuanda öyle bir sistem yoktur. Paranızı yükleyip bilgilendirip bilgilendirdim deyip beklemeyin.
Linklerini gizle |
-
İmkansız değil, otomatik sıraya koyan ve çeken bir sistem yapılabilir ama bu işten kar sağlayanlar olabilir düşüncesi ile böyle bir şey olmayacağını bilin. Daha önce bunun açıklamasını Ömer TELLİ yapmıştı. Adam parasını koyup sıraya girer, sonra sırasını satar. Bunda bir şey yok, ama parayı alıp vermez ise bu sefer CSDurağı araya sokulmaya çalışılıyor demişti. Böyle bir şeylerdi, tam hatırlamıyorum. Bu sebeple bu düzen oldukça iyi.
Linklerini gizle |
-
yekta haklı şuanki sistem oldukça net ve iyi kullanışlı elimde olsa bu panelde bu sistemde sonuna dek kalmayı isterim hatta
Linklerini gizle |