Panele Dosya Yükleme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2574
Panele Dosya Yükleme
Panele .smd ve .qc dosyalarını neden yükleyemiyoruz? 1.8.3 modelleri artık bu dosyaları da içermekte.
Yeni bir güncelleme ile smd ve gc dosyalarını da yükleyebilsek çok iyi olur.
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Panele Dosya Yükleme
CSD sistemi iOS işletim sistemi gibi. Dışarıdan yabancı bir şey girmemekte istediğiniz şey ancak güncelleme ile meydana gelebilir...Colditz yazdı: Cmt Haz 02, 2018 3:41 pm Panele .smd ve .qc dosyalarını neden yükleyemiyoruz? 1.8.3 modelleri artık bu dosyaları da içermekte.
Linklerini gizle |
Panele Dosya Yükleme
Yanlış bilgi. SMD ve QC formatı mdl nin derlenmemiş halidir. qc yi derle, smd ler eksik olmasın, qc yi not defterinden aç bak. Derledikten sonra kontrol et ve panele yükle.
Linklerini gizle |
-
Panele Dosya Yükleme
Ne dediğini tam olarak anlamadım? Panele yüklerken geçersiz dosya tipi hatası veriyor.
Derle derken ne demeye çalıştığını anlamadım?
Derle derken ne demeye çalıştığını anlamadım?
Linklerini gizle |
Panele Dosya Yükleme
.sma --> .amxx
.qc --> .mdl
Yabancı kaynaklarda derleyiciler var. 3D MilkShape programının içerisinde gömülü olarak mevcut hatta.
.qc --> .mdl
Yabancı kaynaklarda derleyiciler var. 3D MilkShape programının içerisinde gömülü olarak mevcut hatta.
Linklerini gizle |
-
Panele Dosya Yükleme
Derlemeden panele kursak olmuyor mu? Qc ve smd nin yanında model de var. Ama model bunlar olmadan çalışmıyor, serverı çöktürüyor.
Linklerini gizle |
Panele Dosya Yükleme
Model dosyası derlendikten sonra bu dosyalara ihtiyaç duymaz. Dosyaları yükle buraya, gece bakarım.
Linklerini gizle |
-
Panele Dosya Yükleme
Buyur modeller burda. Valla yaparsan çok iyi olur. Yeni lazer eklentisi yükleyeceğim bir türlü bunu yapamadım gitti.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Panele Dosya Yükleme
Çıktısı bu şekilColditz yazdı: Cmt Haz 02, 2018 5:07 pm Buyur modeller burda. Valla yaparsan çok iyi olur. Yeni lazer eklentisi yükleyeceğim bir türlü bunu yapamadım gitti.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-