Ctmenü Gelmiyor
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 5
Ctmenü Gelmiyor
Arkadaşlar iyi günler
Serverde csd' ye ait ctmenü ve jbmenü yü kaldırdım. Kendi yüklediğim jbmenü ve ctmenüyü kurdum fakat gelin görün ki ctmenü Round başlangıçlarında ct nin ekranına gelmiyor. Nerede hata yaptığımı çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum
Not : Server kurulum aşamasındadır Kurulum tamamlandığında kendimizi tanıtacağız
İyi forumlar..
Serverde csd' ye ait ctmenü ve jbmenü yü kaldırdım. Kendi yüklediğim jbmenü ve ctmenüyü kurdum fakat gelin görün ki ctmenü Round başlangıçlarında ct nin ekranına gelmiyor. Nerede hata yaptığımı çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum
Not : Server kurulum aşamasındadır Kurulum tamamlandığında kendimizi tanıtacağız
İyi forumlar..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
-
Ctmenü Gelmiyor
Kardeşim buyur bu aynı ctmenu ama bu biraz ona göre daha iyi oylama sesini felan kendim değiştirdim hoşuna gidiceğinden eminim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ctmenü Gelmiyor
Peki bu ctmenu başlangıçta direk çıkıcak mı otomatik olarak yani /ctmenü yazmadan otomatik ciksın derdim o
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Ctmenü Gelmiyor
CTDeki arkadaşa el başı otomatik çıkar. /ctmenu komutuyla kendiside açabilir.qweqweqw121 yazdı: Cum Ağu 17, 2018 11:37 am Peki bu ctmenu başlangıçta direk çıkıcak mı otomatik olarak yani /ctmenü yazmadan otomatik ciksın derdim o
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ctmenü Gelmiyor
Bu özellik Pluginden plugine değişir mi yoksa standart olarak hepsinde olur mu ? Yani bu pluginler eskiden böyle değildi şimdi çok detaylanmış olaylar. Cahilliğimi mazur görün.JaveranGe yazdı: Cum Ağu 17, 2018 11:38 amCTDeki arkadaşa el başı otomatik çıkar. /ctmenu komutuyla kendiside açabilir.qweqweqw121 yazdı: Cum Ağu 17, 2018 11:37 am Peki bu ctmenu başlangıçta direk çıkıcak mı otomatik olarak yani /ctmenü yazmadan otomatik ciksın derdim o
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 784
- Server Ip/DNS: CsX.CSDuragi.COM
- Clan İsmi: oxY StarWarS BF
- İletişim:
Ctmenü Gelmiyor
Standart olarak genellikle hepsinde oluyor.qweqweqw121 yazdı: Cum Ağu 17, 2018 11:42 amBu özellik Pluginden plugine değişir mi yoksa standart olarak hepsinde olur mu ? Yani bu pluginler eskiden böyle değildi şimdi çok detaylanmış olaylar. Cahilliğimi mazur görün.JaveranGe yazdı: Cum Ağu 17, 2018 11:38 amCTDeki arkadaşa el başı otomatik çıkar. /ctmenu komutuyla kendiside açabilir.qweqweqw121 yazdı: Cum Ağu 17, 2018 11:37 am Peki bu ctmenu başlangıçta direk çıkıcak mı otomatik olarak yani /ctmenü yazmadan otomatik ciksın derdim o
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ctmenü Gelmiyor
İşte problem orada /ctmenü yazınca geliyor ama normal ctmenü olarak başlangıçta gelmiyot
Linklerini gizle |