CSM StatsX Eklentisi Hakkında
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 74
Merhaba,
Arkadaşlar sizden bir ricada bulunacaktım. Bu http://www.csplugin.com/2015/12/csm-statsx.html eklentisi 1-2 gündür ayarlamaya çalışıyorum ama birkaç yerde sorun yaşıyorum. Şöyle anlatayım; eklentide düzenleme yapmadan sorunsuz bir şekilde panele kurulum yapılabiliyor. Fakat düzenlemem gereken kısımlar olduğundan dolayı bir kaç düzenleme yaptım ve dosyayı sma uzantılı kaydettim. Eklentiyi yüklemek için panelden PLUGIN ( EKLENTI ) Yükle kısmından düzenlediğim dosyayı seçiyorum ve Eklentiyi Yükle ibaresine tıklıyorum. Kısa süre bekletildikten sonra Yüklediğiniz eklenti içerisinde kural ihlali olduğu için sunucunuza kurulmadı. mesajını içeren hata alıyorum.
Neleri düzenlediğimden biraz bahsedeyim; CS Plugin reklamlarını kaldırdım ve birkaç Türkçe karakter düzeltmesi yaptım. Eklentinin düzenledikten sonra ki hali: http://s2.dosya.tc/server5/41v4xe/CSM_S ... 0.zip.html
Eklenti yapımcılarına ve geliştiricisine teşekkürler.
Yardımcı olmanız dileğiyle, iyi günler!
Arkadaşlar sizden bir ricada bulunacaktım. Bu http://www.csplugin.com/2015/12/csm-statsx.html eklentisi 1-2 gündür ayarlamaya çalışıyorum ama birkaç yerde sorun yaşıyorum. Şöyle anlatayım; eklentide düzenleme yapmadan sorunsuz bir şekilde panele kurulum yapılabiliyor. Fakat düzenlemem gereken kısımlar olduğundan dolayı bir kaç düzenleme yaptım ve dosyayı sma uzantılı kaydettim. Eklentiyi yüklemek için panelden PLUGIN ( EKLENTI ) Yükle kısmından düzenlediğim dosyayı seçiyorum ve Eklentiyi Yükle ibaresine tıklıyorum. Kısa süre bekletildikten sonra Yüklediğiniz eklenti içerisinde kural ihlali olduğu için sunucunuza kurulmadı. mesajını içeren hata alıyorum.
Neleri düzenlediğimden biraz bahsedeyim; CS Plugin reklamlarını kaldırdım ve birkaç Türkçe karakter düzeltmesi yaptım. Eklentinin düzenledikten sonra ki hali: http://s2.dosya.tc/server5/41v4xe/CSM_S ... 0.zip.html
Eklenti yapımcılarına ve geliştiricisine teşekkürler.
Yardımcı olmanız dileğiyle, iyi günler!
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
- Clan İsmi: FCS Gaming
- İletişim:
-
Merhaba,specified yazdı:Dosyayı forumdan uploadlayın
İsteğiniz üzerine dosyayı forum üzerinden yükledim.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
@soruadami bunu deneyin.
eklentiler-pluginler/csm-statsx-t11338.html
Linklerini gizle |
-
Merhaba,MRX3565 yazdı:@soruadami bunu deneyin.
Belirttiğiniz eklentide diğer eklentide olan çoğu özellik maalesef yok.
Linklerini gizle |
O eklenti zaten onun üst sürümü, neler yok? Eksilttiğimi hiç hatırlamıyorum.
Linklerini gizle |
-
Merhaba,Yek'-ta yazdı:O eklenti zaten onun üst sürümü, neler yok? Eksilttiğimi hiç hatırlamıyorum.
Aşağıdaki komutlar tasarımlı olarak var mı?
- /topme
- /top20
- /top100
Linklerini gizle |
Evet var, hatta daha düzgün yazılmış halleri mevcut. Sadece top100'e kadarda değil, istediğin sayıya kadar.
Linklerini gizle |
-
Merhaba,Yek'-ta yazdı:Evet var, hatta daha düzgün yazılmış halleri mevcut. Sadece top100'e kadarda değil, istediğin sayıya kadar.
Peki diğerinde ki gibi arkaplan fotoğrafı ekleyebiliyor muyuz?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs11.csduragi.net
- Clan İsmi: HospitaL 卍 KLan
soruadami yazdı:Merhaba,Yek'-ta yazdı:Evet var, hatta daha düzgün yazılmış halleri mevcut. Sadece top100'e kadarda değil, istediğin sayıya kadar.
Peki diğerinde ki gibi arkaplan fotoğrafı ekleyebiliyor muyuz?
Evet düzenleyebiliyorsunuz..
Eklentinin detaylarına aşağıda ki bağlantıdan bakabilirsiniz..
Linklerini gizle |