CSDurağı Panel Hızlı Erişim Eklendi
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Merhaba arkadaşlar ben XhobLe,
Sanırsam 30dk önce panele bu arada bu konuyu görmeyenler vardır diye açıyorum panele 2 adet hızlı erişim bağlantısı eklenti bunlar hangileri dersek...
(1) Users.ini
(2) Plugins.ini
Sanırım Ömer bey konulardan gordugu için bu hızlı erişimleri eklemiş dogrusu guzel olmuş users.ini vs. yerlere giriş için uğraşmak ftp girişi vs. söz konusu biraz zor ve uzun surmekteydi.
Ancak bu hizli erişim gelmesi cok daha pratik ve anında erişim saglamak aracılıgıyla sizlere ve başkalarına altpanel,ustpanel kullanıcılarına daha iyi olmak üzere eklenmiş iyimi iyi bence...
Ancak bazı serverlar jb,bb,zm,ze modlar olsun plugins.ini'ye 2-3 eklenti yazsa bile cogu eklentisini maps/moddosyası.ini dosyasının içine yazmakta eğer bunlarında hızlı erişimi eklenirse panelde kalabalık oluşturma umarım eklenir dahada güzel olacagına ben inaniyorum...
Cümleten hayırlı akşamlar iyi geceler dilerim...
[Sizde kendi düşüncelerinizi lütfen yorum olarak gönderin.]
Sanırsam 30dk önce panele bu arada bu konuyu görmeyenler vardır diye açıyorum panele 2 adet hızlı erişim bağlantısı eklenti bunlar hangileri dersek...
(1) Users.ini
(2) Plugins.ini
Sanırım Ömer bey konulardan gordugu için bu hızlı erişimleri eklemiş dogrusu guzel olmuş users.ini vs. yerlere giriş için uğraşmak ftp girişi vs. söz konusu biraz zor ve uzun surmekteydi.
Ancak bu hizli erişim gelmesi cok daha pratik ve anında erişim saglamak aracılıgıyla sizlere ve başkalarına altpanel,ustpanel kullanıcılarına daha iyi olmak üzere eklenmiş iyimi iyi bence...
Ancak bazı serverlar jb,bb,zm,ze modlar olsun plugins.ini'ye 2-3 eklenti yazsa bile cogu eklentisini maps/moddosyası.ini dosyasının içine yazmakta eğer bunlarında hızlı erişimi eklenirse panelde kalabalık oluşturma umarım eklenir dahada güzel olacagına ben inaniyorum...
Cümleten hayırlı akşamlar iyi geceler dilerim...
[Sizde kendi düşüncelerinizi lütfen yorum olarak gönderin.]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: IMPERIAL GAMING
- İletişim:
Ama Şöyle Bir Sıkıntı Var Adama Alt Panel Veriyoruz Plugins.iniye Erişebilior
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 522
- Server Ip/DNS: csxx.csduragi.com
- Clan İsmi: xxx - נв
Onun için alt panel yetkilerine;YeKTaBEYy yazdı:Ama Şöyle Bir Sıkıntı Var Adama Alt Panel Veriyoruz Plugins.iniye Erişebilior
"users.ini erişimi ver"
"plugins.ini erişimi ver"
gelse guzel olabilir ve .ini dosyası düzenlemede plugins.iniyi düzenleyemicek şekilde ayarlanırsa eğer perfect olr

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Ke$`h | Gaming
- İletişim:
Normaldede izin verirseniz erişir zaten.
Mantıklı
XhobLe yazdı:Onun için alt panel yetkilerine;YeKTaBEYy yazdı:Ama Şöyle Bir Sıkıntı Var Adama Alt Panel Veriyoruz Plugins.iniye Erişebilior
"users.ini erişimi ver"
"plugins.ini erişimi ver"
gelse guzel olabilir ve .ini dosyası düzenlemede plugins.iniyi düzenleyemicek şekilde ayarlanırsa eğer perfect olr
Mantıklı

Linklerini gizle |
-
Panelin görüntüsü, hızlı erişimi değilde daha önceden de dediğim gibi toplu yükleme gelse yeter, birde panele eklenti yüklerken yasaklı komutlar şunlardır diye belirtilse hoş olur.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.48
- Clan İsmi: Ayyildiz Tim
By.Dehset silinmiş alt panelden bile direkt link ile tüm ftp dosyaları düzenlenebiliyor(birkaçı hariç)
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Bilen yok sadece sınırlı kişiler ftp dosyalarını düzenleyebiliyor bu konularda cahil biriyse ftp dosyasını düzenlemeyi %95 oranında korumuş olurdozean yazdı:By.Dehset silinmiş alt panelden bile direkt link ile tüm ftp dosyaları düzenlenebiliyor(birkaçı hariç)
Linklerini gizle |
Onu bunu bırakın , Toplu YÜKLEME gelmedi Ömer BEY @ @
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 65
- Clan İsmi: TURKISH GAMING
Çok iyi olmuş gerçekten tebrikler elinize sağlık.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
- Clan İsmi: Karanlık Gaming
Zaman kaybı bakımından yararlı ve güzel olmuş.
Linklerini gizle |