Merhaba arkadaşlar cs157 servarın sahibiyim ve şu 2 günden belli server sürekli olarak kapanıyor hayır kapat aç yaptıkdan sonra düzeliyor ama sürekli olarak serverin kendini kapatması hem canımı sıkıyor hemde yetkili olmadıgı zaman user düşmesine yol açıyor bunun nedeni ne olabilir bilmiyorum plugin oldugunu düşünmüyorum o zaman direk çökerdi ama nasıl deyim ya 2 map değiştikden sonra yada 1 map kapatıyor kendisini çözümünü yada sorunun ne olduğunu bilen varmı?
Yüksek işlemci kullanımı yüzünden sunucunuz kapanıyor. Dün Ömer TELLİye mesaj attığımda bunu yazmıştı.
Eklentilerinizi azaltın, sorunlu eklentileri kullanMAyın.
Yek'-ta yazdı: Çrş Eki 24, 2018 5:23 pm
Yüksek işlemci kullanımı yüzünden sunucunuz kapanıyor. Dün Ömer TELLİye mesaj attığımda bunu yazmıştı.
Eklentilerinizi azaltın, sorunlu eklentileri kullanMAyın.
furien mod yok modu kurmak için zaten gerkli eklentileri kuruyoruz dierleri basit eklentiler bir ağırolan bıcak menu var onun dışında sorunlu 2 yada 3 eklenti var bunlarda olmazsa olmaz
alpersoylu34 yazdı: Çrş Eki 24, 2018 8:10 pm
Sunucunun kendisi donuyor, bana ulaşırsan istediğin eklentileri listelersin sana hatasız ve düzgün bir şekilde hallerini atarım.
Teşekkür ederim zaten swyi ön ip'e taşıyorum 88 aldım orayı ayarlıyacağım hatalı eklenti yok çok nadir küçük eklentilerde oluyor hatalar ama bıçak menüde bazı sıkıntılarım var yüklemede değilde bıçak menünün kendisinde bu konuda bana yardımcı olabilirmisin?
Yeni konu açarak o eklentiyi yollayın, ne sorunları olduğunu teker teker yazın eve geçince bakacağım. Bakabileceğim en erken gün ise Cuma günü saat 8 den sonrası.