CS150 Sunucu Çökünce Açılacak Harita.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 718
- Clan İsmi: Skull Gaming
Sunucum Çökünce Ya Da Restart Atılınca Açılacak Haritanın ze_black_hawk_v1 Olmasını İstiyorum.Yardımcı Olur Musun ?
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Ömer Telliye Daha Önce Ticket Atıldığında Yapılmıştı.Lütfen bilmiyorsanız sadece mesaj atmak için meşgul etmeyin.redarmygaming yazdı:Bu konu icin yardimda bulunamiyoruz.
Linklerini gizle |
Şu eklenti işinizi görür.
http://www.csplugin.com/2016/07/ilkharita.html
http://www.csplugin.com/2016/07/ilkharita.html
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 187
- Server Ip/DNS: 213.238.173.XX
-
Kendisi istekte bulunulduğunda bu konuda yardım etmemekteyiz demişti. Kimsenin boş mesaj attığı yoktur.TheAsTeRiX yazdı:Ömer Telliye Daha Önce Ticket Atıldığında Yapılmıştı.Lütfen bilmiyorsanız sadece mesaj atmak için meşgul etmeyin.redarmygaming yazdı:Bu konu icin yardimda bulunamiyoruz.
Linklerini gizle |
-
Ömer Tellinin Hangi Sunucuya Yaptığını Biliyorum.Söylemeyeceğim Yalnız.redarmygaming yazdı:Kendisi istekte bulunulduğunda bu konuda yardım etmemekteyiz demişti. Kimsenin boş mesaj attığı yoktur.TheAsTeRiX yazdı:Ömer Telliye Daha Önce Ticket Atıldığında Yapılmıştı.Lütfen bilmiyorsanız sadece mesaj atmak için meşgul etmeyin.redarmygaming yazdı:Bu konu icin yardimda bulunamiyoruz.
Linklerini gizle |
@TheAsterix biz o konuyu plugin yardımıyla çözmüş bulunmaktayız. Fakat serverimizin anapluginine entegre ettik ayrı bir plugin yok. Ondan dolayı yardım edememekteyim. Fakat isterseniz biraz beklerseniz sıfırdan bir plugin yazabilirim. Fakat
[@Bilinmeyen Etiket] 'ilglensin diyorsanız bildirmiş durumdayım.
[@Bilinmeyen Etiket] 'ilglensin diyorsanız bildirmiş durumdayım.
Linklerini gizle |
Aslında önceden mecburen yapıyordu, fakat benim yapıp paylaştığım eklenti gerekçesi artık yapmıyor. Çünkü ana makineye girip startı değiştirmesi vs. gerekiyor, uzun iş, ama eklenti ile daha kolay.
Linklerini gizle |