Attığınız Eklenti İle Ayarladım Teşekkürler Tekrardan.CSmiLeFaCe yazdı:Aslında önceden mecburen yapıyordu, fakat benim yapıp paylaştığım eklenti gerekçesi artık yapmıyor. Çünkü ana makineye girip startı değiştirmesi vs. gerekiyor, uzun iş, ama eklenti ile daha kolay.
CS150 Sunucu Çökünce Açılacak Harita.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 718
- Clan İsmi: Skull Gaming
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.78
- Clan İsmi: CapitaLL |
- İletişim:
Bu eklenti calisirmi @CSmiLeFaCe ben daha once kurdum server restartlafim felan olmamisti bidaha indirim calisirimi ?
Linklerini gizle |
Cvar komutunu hiçbir yere yazmadan kurarsan çalışır. Bende kullanıyorum.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
@CSmiLeFaCe
Usta yukledim dun gece sabah server coktu yine iceword acildi
de_dust2 yaziyirdu sea_dust2 yaptim hatammi var yoksa soylermisin cunki sen ben kullaniyorum dedin
Usta yukledim dun gece sabah server coktu yine iceword acildi

de_dust2 yaziyirdu sea_dust2 yaptim hatammi var yoksa soylermisin cunki sen ben kullaniyorum dedin
Linklerini gizle |
define içine harita ismini yanlış yazmadıysan ve csm_kontrol cvarını hiçbir yere yazmadıysan, server çöktüğünde csm_kontrol 0 olacak ve ismi verilen harita açılacak, harita açılınca da csm_kontrol 1 olacak.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
yok cvari hic bir yere yazmadim map isminide de_dust2 idi de yi sea yaptim sadece sea_dust2 oldu ordaki ismi ama acilmadi ice aciliyor
Linklerini gizle |
@TunnS[C]
Bu ektekini dene fakat yüklemeden içini açıp (garanti olsun diye yoksa yukledikten sonrada yapabilirsin.)
olarak (map ismini değişebilirsin.) ayarlayabilirsin.
fakat yükledikten sonra yapıp bu cvarı amx_cvar sv_acilis_komutu "amx_map de_dust2" olarak amxmodx ayarlarının en altına yazarsan (map sana kalmış) ayar bu sefer eklenti kaldırıp kurmadan da değişmiş ve sw çokunce otomatik kaydedildiği için hatırlanacaktır.
(denemedim ilk deneyen sen olabilirsin.)
Bu ektekini dene fakat yüklemeden içini açıp (garanti olsun diye yoksa yukledikten sonrada yapabilirsin.)
Kod: Tümünü seç
sv_acilis_komutu "amx_map de_dust2"
fakat yükledikten sonra yapıp bu cvarı amx_cvar sv_acilis_komutu "amx_map de_dust2" olarak amxmodx ayarlarının en altına yazarsan (map sana kalmış) ayar bu sefer eklenti kaldırıp kurmadan da değişmiş ve sw çokunce otomatik kaydedildiği için hatırlanacaktır.
(denemedim ilk deneyen sen olabilirsin.)
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
- İletişim: