Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Cod mod exp olayı

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
katranci42

Cod mod exp olayı

Mesaj gönderen katranci42 »

Arkadaşlar cod mod da adam vurdukca verilen exp oranlarını nasıl ayarlıyoruz yani kaç exp gelicegini kaç exp gelmeyecegini nasıl ayarlıyacagız teşekkürler yardım bekliyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Cod mod exp olayı

Mesaj gönderen ShooTeR »

katranci42 yazdı:Arkadaşlar cod mod da adam vurdukca verilen exp oranlarını nasıl ayarlıyoruz yani kaç exp gelicegini kaç exp gelmeyecegini nasıl ayarlıyacagız teşekkürler yardım bekliyorum
Ilk olarak konu yanlış yerde bunu söyliyeyim.
Daha sonrasında kullandıgınız cod modunun ana smasına bakın oradaki cvarlarda "cod_exp" gibi birşey yazması gerekli bu adam vurdukca gelen expi belirler.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
katranci42

Cod mod exp olayı

Mesaj gönderen katranci42 »

hocam teşekkür ederim yardımın için bide şey sorcam komple levelleri sıfırlamayı nerden yapacagım herkezin levelini nasıl sıfırlarım

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Cod mod exp olayı

Mesaj gönderen ShooTeR »

katranci42 yazdı:hocam teşekkür ederim yardımın için bide şey sorcam komple levelleri sıfırlamayı nerden yapacagım herkezin levelini nasıl sıfırlarım
Onun icin bir menu tanımlanmış olması gerekli admin paneli tarzı eğer yoksa eklentiyi paylaş ayarlıyalım.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala