Biohazard mod kurulum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 71
- Server Ip/DNS: CS239.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: Halac
Biohazard mod kurulum
Full mod server aldım yeni cs durağından ama modlar kısmında biohazard modu yok bu modu kurma şansım varmı?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Biohazard
Alliedmodderstan modu indirerek kurabilirsiniz.Dualwebscreen yazdı:Full mod server aldım yeni cs durağından ama modlar kısmında biohazard modu yok bu modu kurma şansım varmı?
Linklerini gizle |
-
Biohazard
ShooTeR yazdı:Alliedmodderstan modu indirerek kurabilirsiniz.Dualwebscreen yazdı:Full mod server aldım yeni cs durağından ama modlar kısmında biohazard modu yok bu modu kurma şansım varmı?
Nasıl kuracağım?
Linklerini gizle |
-
Biohazard
Mrb.
eklentiler-pluginler/biohazard-mod-t12290.html bu linkten indirebilirsin . Biohazard yada dier modlarla alakalı ne gerekiosa forumda mevcut sadece aramasını biliceksiniz. Plugınler hakkında yardıma ihtiyacınız olursa Bana özelden ulasabılırsiniz.
eklentiler-pluginler/biohazard-mod-t12290.html bu linkten indirebilirsin . Biohazard yada dier modlarla alakalı ne gerekiosa forumda mevcut sadece aramasını biliceksiniz. Plugınler hakkında yardıma ihtiyacınız olursa Bana özelden ulasabılırsiniz.
Linklerini gizle |
-
Biohazard
Mrs.Hunter yazdı:Mrb.
pluginler hata veriyor
Linklerini gizle |
Biohazard
ne hatası verdiğini belirtirseniz ben de ona göre konuyu güncellerim
Linklerini gizle |