gözümüz bunada alışacak eminim..
Beklenen an geldi ! YENİ PANEL AKTİF !
Moderatör: Moderatörler
-
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.111
- Clan İsmi: NivaGaming
- İletişim:
Derleme hatası.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut diye hata veriyor eski panelde yükledigimiz eklentileri yüklüyemiyoruz rica etsem bakabilirmisiniz?
[@Bilinmeyen Etiket]
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Bunu görmeseydim, cs21 elden gidiyorduÖmer TELLİ yazdı: Sal Ara 31, 2019 2:35 amEvet bundan sonra manuel olarak müşteriler kendileri ürünlerini uzatmakta.ByBuLuT ☪ yazdı: Sal Ara 31, 2019 12:16 amBöyle bir durum mu var acaba anapanel sahibi askerde bizim için sorun oluştururmultip0wer yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:16 pm Faturalar otomatik olarak ödenmiyormuş. Görmeyenler olabilir. Fatura oluşturulmadan uzatma seçeneğide olsa fena olmaz. [@Bilinmeyen Etiket]
ek olarak; yeni alt panel açarken, users.ini diye ayrı bir yetki oluşturalacak diye söylenmişti. şuan .ini izinlerini açınca yine pl.ini'ye giriş yapabiliyorlar
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Alpha Game Clan
[@Bilinmeyen Etiket] bakılmadı sanırım ?hayku yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:46 pmCS31 - BBMenuÖmer TELLİ yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:21 pmİp adresi ve yüklemek istediğiniz eklentinin ismi nedir ? Kaynak kod panelde kalsın kontrol edeceğimhayku yazdı: Pzt Ara 30, 2019 11:18 pm
Eklentide herhangi bir yasaklı kod ihlali olmamasına rağmen bu hatayı alıyorum.
"Eklenti kaynak kod scripting klasörüne yüklendi ancak derlenemedi.Eklenti içeriğinde yasaklı kod(lar) mevcut"
Linklerini gizle |
-
Mobilden giriş yapmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor. Maile kod gelse bile kodu gireceğim ekran gelmiyor .
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Ya ben bakiye yukledim ama gozukmuyor sitede cekmis parayida yardim edin lutfen
Linklerini gizle |
-
> Şu olay bende de var ''YETKI YAZIYORUM MAP DEGISTIRMEDEN YESIL YAZI GELMIYOR'' bu denilenleri yaptıktan sonra tekrar karşılaştığım sorun. (12.26 İtibari ile Sorun çözüldü. CSD CHAT EKLENTISINI KAPATIP KENDIM KURDUM SORUN ORTADAN KALKTI)
> 2. olay ise CSDuragi Gelişmiş chat eklentisini aktif edince say bu şekilde oluyor:: SteamWinterse :: skafkask
(yani gelişmiş ekranda gösterildiği gibi [Steam] yazmıyor sanırım buga girmiş
İP ADRESİM : CS18.CSDURAGI.COM
> 2. olay ise CSDuragi Gelişmiş chat eklentisini aktif edince say bu şekilde oluyor:: SteamWinterse :: skafkask
(yani gelişmiş ekranda gösterildiği gibi [Steam] yazmıyor sanırım buga girmiş
İP ADRESİM : CS18.CSDURAGI.COM
Linklerini gizle |
Aslında rüyadayız ve yeni panel felan gelmedi.

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: New York
- İletişim:
Şuanki admin panelinde önceki panelden aktarılan 20 küsür yetkili var fakat, serverde hiçbirinin yetkisi gözükmüyor. User olarak oynuyorlar yani ?
cs80 @Taha Demirbaş [@Bilinmeyen Etiket]
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Paylaşıldı, bulamayanlar için ilk mesaja çözümü ekledimkaanapaydn yazdı: Sal Ara 31, 2019 12:32 pm Şuanki admin panelinde önceki panelden aktarılan 20 küsür yetkili var fakat, serverde hiçbirinin yetkisi gözükmüyor. User olarak oynuyorlar yani ?
Linklerini gizle |