Anlık ping çıkması, yaşanan takılmalar vs.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yönetici - Mesajlar: 5460
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Merhabalar,
Biliyorsunuz ki sunucularımızı yakın zamanda farklı bir veri merkezine taşıdık.
Bu taşıma işleminin Cuma-C.tesi-Pazar'a denk gelmesinden ötürü 1-2 gün bazı sorunlar yaşadık.
Şuan yaşanan donma vs sorunları genelde firewall ve bazı network ayarlarının yapılmamasından ötürüdür.
Ufak bir saldırıda veya yoğun yük altında anlık pingler çıkabiliyor, bu konuda çalışmalarımız devam etmekte, en kısa sürede de çözüme kavuşturacağız.
Anlayışınız için teşekkürler,
İyi oyunlar
Biliyorsunuz ki sunucularımızı yakın zamanda farklı bir veri merkezine taşıdık.
Bu taşıma işleminin Cuma-C.tesi-Pazar'a denk gelmesinden ötürü 1-2 gün bazı sorunlar yaşadık.
Şuan yaşanan donma vs sorunları genelde firewall ve bazı network ayarlarının yapılmamasından ötürüdür.
Ufak bir saldırıda veya yoğun yük altında anlık pingler çıkabiliyor, bu konuda çalışmalarımız devam etmekte, en kısa sürede de çözüme kavuşturacağız.
Anlayışınız için teşekkürler,
İyi oyunlar
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Ileride daha iyi sonuçlar alicaksak bu sorunlar önemsiz. 

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Masquerade
Peki bise sorcam ben xxx sunucusuna girdigim zaman ping 12-10 csdurai sunucularına girdigim zaman 60 dusmuyor pro.csduragi.com girip rate ayarlarını değiştirdin ve en assagi sonuç 50 i buldum napabilirim ?
Linklerini gizle |
cs1.csduragi.net ip adresine bağlanıp biraz oyna. Sistem rate ayarlarını algıladıktan sonra /rate yaz. Şuan da benim kullandığım hattıma en uygun rate ayarı 23000.masquerade yazdı:Peki bise sorcam ben xxx sunucusuna girdigim zaman ping 12-10 csdurai sunucularına girdigim zaman 60 dusmuyor pro.csduragi.com girip rate ayarlarını değiştirdin ve en assagi sonuç 50 i buldum napabilirim ?
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz (TTnet,Türknet,superonline vs ) ?masquerade yazdı:Peki bise sorcam ben xxx sunucusuna girdigim zaman ping 12-10 csdurai sunucularına girdigim zaman 60 dusmuyor pro.csduragi.com girip rate ayarlarını değiştirdin ve en assagi sonuç 50 i buldum napabilirim ?
Ek olarak
cmd'ye
tracert 213.238.173.100 yazıp enterlayın, işlem tamalanınca ekran görüntüsünü bize iletin kontrol edelim
Linklerini gizle |
-
Vodofone Net Kullanıyorum yanlız bu sorun bu tasımadan oncede vardı simdi geçer diye tahmin etmiştim hayla devam ediyor ne yapmam lazım rate ayarlarında degild iye düşünüyorm cünkü pro.csduragi.com girip /rate ile bütün rate ayarlarını denedim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
ne yapmam gerekiyor suan düzelmesi içinÖmer TELLİ yazdı:Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz (TTnet,Türknet,superonline vs ) ?masquerade yazdı:Peki bise sorcam ben xxx sunucusuna girdigim zaman ping 12-10 csdurai sunucularına girdigim zaman 60 dusmuyor pro.csduragi.com girip rate ayarlarını değiştirdin ve en assagi sonuç 50 i buldum napabilirim ?
Ek olarak
cmd'ye
tracert 213.238.173.100 yazıp enterlayın, işlem tamalanınca ekran görüntüsünü bize iletin kontrol edelim
Linklerini gizle |
Bende atayım, belki dahada iyi olabilir.
Turksat Kablo Net
Turksat Kablo Net
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Pinginiz 24 gözüküyor, oyun içerisindede maks 30-35 falan olması lazım.
Bu farklı bir konu, ayrı konu açarak yardım isteyiniz.
Şuanki önerim modeminizde QoS aktif ise ,kapatın.
Detaylı yardım için farklı bir konu açınız
Bu farklı bir konu, ayrı konu açarak yardım isteyiniz.
Şuanki önerim modeminizde QoS aktif ise ,kapatın.
Detaylı yardım için farklı bir konu açınız
Linklerini gizle |
-
Türksat Uydunet .
Linklerini gizle |