AMX_SUPER
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
- Clan İsmi: TURAN
AMX_SUPER
Herkese merhaba, panelimde amx_super modunda cvar komutlarının bir kısmı kullanılamıyor. Mesela respawn aktifleştirme/kapatma çalışmıyor. Bir yardımcı olabilirseniz sevinirim. [@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
AMX_SUPER
merhaba,
eklentiler kısmından "AMX SUPER"in aktif olup olmadığına bakın eğer eklenti aktif değil ise aktif hale getirdiğinizde tüm komutlar sorunsuz çalışacaktır.
eklentiler kısmından "AMX SUPER"in aktif olup olmadığına bakın eğer eklenti aktif değil ise aktif hale getirdiğinizde tüm komutlar sorunsuz çalışacaktır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.com
AMX_SUPER
Kardeşim Bir Kısmı Aktif Oluyor Bir Kısmı Aktif Olmuyor Diye Bir Şey yok kodlamasıyla oynamadıysan.
Respawn için ayrı bi eklenti yüklemeni tavsiye ederim.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
- Clan İsmi: TURAN
AMX_SUPER
Belki yanlış birşey yapmışımdır diye server sıfırladım ancak yine olmuyor tüm cvar lar çalışıyor respawn cvar ı çalışmıyor. Lütfen birisi yardım etsin JB serverimda 1 gündür pro oynuyoz. (ama iyi player geliyor.)bydarkinq yazdı:Kardeşim Bir Kısmı Aktif Oluyor Bir Kısmı Aktif Olmuyor Diye Bir Şey yok kodlamasıyla oynamadıysan.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs12.csduragi.com
AMX_SUPER
Büyük ihtimalle deathmatch modun açık kalmıştır csd modunu kapat sonra svni restartla eklentilerdende respawnı kontrol et
Linklerini gizle |
-
Yönetici - Mesajlar: 5463
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
AMX_SUPER
Amx superin içinerisin de respawn yoktur.
Tam olarak sorununuzu anlamadım, eğer respawn acık kaldı kapatamıyoruz diyorsanız modlardan CSDM'yi kapatıp serverı kapat aç yapın.
Yok ara sıra respawn açayım diyorsanız eklentilerden respawnı aktif etmeniz gerekiyor
Tam olarak sorununuzu anlamadım, eğer respawn acık kaldı kapatamıyoruz diyorsanız modlardan CSDM'yi kapatıp serverı kapat aç yapın.
Yok ara sıra respawn açayım diyorsanız eklentilerden respawnı aktif etmeniz gerekiyor
Linklerini gizle |