Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Yolun Sonu....

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yolun Sonu....

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

TeamTR yazdı:Yolun açık olsun, derslerinde başarılar. Sosyal Hayattada başarılar faceden dönemedim geri mesajına kusura bakma.
Teşekkürler Biliyorsun . Önemli Değil dönmen veya dönmemen düşünmen yeterli <3

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

oCezaMelegi
Server Ip/DNS: 213.238.173.18
Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
İletişim:

Yolun Sonu....

Mesaj gönderen oCezaMelegi »

Kendine iyi bak. Hayatında başarılar. Umarım her şey istediğin gibi gider. Yolun açık hayatın başarı dolu olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yolun Sonu....

oCezaMelegi yazdı:Kendine iyi bak. Hayatında başarılar. Umarım her şey istediğin gibi gider. Yolun açık hayatın başarı dolu olsun.
eyw teşekkürler ,

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

specified
Server Ip/DNS: csX.csduragi.com
Clan İsmi: FCS Gaming
İletişim:

Yolun Sonu....

Mesaj gönderen specified »

NuriReisHDYoutuber yazdı:Selamün Aleyküm , Uzuun Bir Yazı Yazacağım Lütfen Sonuna KADAR OKUYUN. Arkadaşlar Okul Nedeniyle , YouTube'ye CS 1.6 'ya Ve Tüm OYUNLARA Ara Verme Kararı Almış Bulunmaktayım. Önceki Sene Sırf Bu Yüzden Okulumda Düşüş Yaşadım.Bu Yüzden Okulumda Başarılı Olmak İçin , Ailemi Yanıltmamak , Üzmemek ,Hayal Kırıklığına Uğratmamak İçin Herşeyi Bir Yana Okulumu Bir Yana Koyuyorum , Hepiniz İyi İnsanlarsınız , Fakat Hepimizin Bir Eğitim Hayatı Olması Lazım Önce SAĞLIK Sonra EĞITIM Şart. Bunların Yapılması GEREK. Şimdiye Kadar , Ne Olursa Olsun Hakkım Geçtiyse Üzdüysem Hakkınızı Helal EDIN. Seneye Belkide Hiç Oyuna Başlayamamak Şartıyla Görüşürüz. Sizleri Hiç bir Zaman Unutmadım Unutmayacağım Da :) Forum'da Çok güzel bir hayatım geçti sayılmaz , 2 3 ay konu açmak yardım etmek , iyi insanlar tanıdım , kötü insanlar tanıdım 6 yıl sonu geldi işte :) . Herzaman bir engel oldu oda bu , forumda ilgilenebildiğim kadar devam edeceğim fakat artık oyun felan göremeyeceksiniz . Hakkım Geçtiyse helal edin . Ben Hepinize Helal Ediyorum..... İyi Günler...
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR ,
[@Bilinmeyen Etiket] Abi
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
@TeamTR
@IMANSIZ WINSTON HOCA
@oCezaMelegi
#TümCSDuragiELVEDA
90 hiçte kötü degilmis aslında Liseyi 68, üniversiteyi 2,38 ortalamayla bitiren biri olarak sen gayet basarılısın iste :D
Tabi hedefini belirleyip puanını hedefininde üstünde ttutmak gerek, hayatında basarılar kardeşim

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Yolun Sonu....

specified yazdı:
NuriReisHDYoutuber yazdı:Selamün Aleyküm , Uzuun Bir Yazı Yazacağım Lütfen Sonuna KADAR OKUYUN. Arkadaşlar Okul Nedeniyle , YouTube'ye CS 1.6 'ya Ve Tüm OYUNLARA Ara Verme Kararı Almış Bulunmaktayım. Önceki Sene Sırf Bu Yüzden Okulumda Düşüş Yaşadım.Bu Yüzden Okulumda Başarılı Olmak İçin , Ailemi Yanıltmamak , Üzmemek ,Hayal Kırıklığına Uğratmamak İçin Herşeyi Bir Yana Okulumu Bir Yana Koyuyorum , Hepiniz İyi İnsanlarsınız , Fakat Hepimizin Bir Eğitim Hayatı Olması Lazım Önce SAĞLIK Sonra EĞITIM Şart. Bunların Yapılması GEREK. Şimdiye Kadar , Ne Olursa Olsun Hakkım Geçtiyse Üzdüysem Hakkınızı Helal EDIN. Seneye Belkide Hiç Oyuna Başlayamamak Şartıyla Görüşürüz. Sizleri Hiç bir Zaman Unutmadım Unutmayacağım Da :) Forum'da Çok güzel bir hayatım geçti sayılmaz , 2 3 ay konu açmak yardım etmek , iyi insanlar tanıdım , kötü insanlar tanıdım 6 yıl sonu geldi işte :) . Herzaman bir engel oldu oda bu , forumda ilgilenebildiğim kadar devam edeceğim fakat artık oyun felan göremeyeceksiniz . Hakkım Geçtiyse helal edin . Ben Hepinize Helal Ediyorum..... İyi Günler...
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR ,
[@Bilinmeyen Etiket] Abi
@Yek'-ta
@PaZee
@Taha Demirbaş
@TeamTR
@IMANSIZ WINSTON HOCA
@oCezaMelegi
#TümCSDuragiELVEDA
90 hiçte kötü degilmis aslında Liseyi 68, üniversiteyi 2,38 ortalamayla bitiren biri olarak sen gayet basarılısın iste :D
Tabi hedefini belirleyip puanını hedefininde üstünde ttutmak gerek, hayatında basarılar kardeşim
Teşekkürler , Aynen öyle yapmak gerek teşekkürler sana da hayatında başarılar...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Switch
Server Ip/DNS: CS233.CSDuragi.COM
Clan İsmi: CSHANE PRO/PUB

Yolun Sonu....

Mesaj gönderen Switch »

Yolunuz açık olsun ümidiyle.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Yolun Sonu....

Mesaj gönderen MertMatin* »

NuriReisHDYoutuber yazdı:
İMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:Duyduğum Kadarıyla Derslerinde Başarılı Birisin Bunu Devam Ettirmeni Temenni Ediyorum İnşallah Dahada Başarılı Olursun Sanal Hayat Modeme Bağlıdır Fişini Çekersin Biter Çokta Takmamak Lazım Önemli Olan Seni Gerçekten Değiştiricek Olan Reel Hayatın Sana Hayatında Başarılar Diliyorum Kardeşim ;)
Doğrudur , derslerimde elimden geldiğince ileriyi düşünen biriyim . Önceki sene o kadar uğraş verdiğim serverim yüzünden derslerim baya düştü 96 ile takdirname alırkan lise de 90'a düştü. Çok hayal kırıklığına uğradım. Aynen öyle teşekkür ederim. İnşallah .
Morlini okadar bozma şuan en iyisini yapıyorsun ve 90 gayet iyi bir ortalama
bende 1 yıldır bırakacam bir bırakamdım işallah darısı benim başıma :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

goldays
Server Ip/DNS: cs2.csduragi.net
Clan İsmi: HDGaming Pro

Yolun Sonu....

Mesaj gönderen goldays »

Hayırlısı olsun kardeşim benim . AYYILDIZ ROOT