Beyler Geçenlerde @mehmetxkonya1 'in attıgı Ps Cs6 Videosundanki ne deniyor bilmiyorumda banneri kırmızı , mavi sarı , vb
renkler yapmak ıcın bır dosya atmıstı onu sagsalım yapdım ama ACMA TUSUNA basıyorum mavı sarı veya baska renkler işlemiyor
sorun nedir ???
Photoshop CS6 Sorun
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 1625
Photoshop CS6 Sorun
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Photoshop CS6 Sorun
Resimleri yazıları nereye atıyorsun yaptığın tüm herşeyi en alta alıcaksın o renk grupları her zaman üstte olucakbestcore yazdı:Beyler Geçenlerde @mehmetxkonya1 'in attıgı Ps Cs6 Videosundanki ne deniyor bilmiyorumda banneri kırmızı , mavi sarı , vb
renkler yapmak ıcın bır dosya atmıstı onu sagsalım yapdım ama ACMA TUSUNA basıyorum mavı sarı veya baska renkler işlemiyor
sorun nedir ???
Linklerini gizle |
Photoshop CS6 Sorun
CS 1.6 'ya dahil olan bir konu olmadığı için taşınmıştır.
Linklerini gizle |
-
Photoshop CS6 Sorun
eywmehmetxkonya1 yazdı:Resimleri yazıları nereye atıyorsun yaptığın tüm herşeyi en alta alıcaksın o renk grupları her zaman üstte olucakbestcore yazdı:Beyler Geçenlerde @mehmetxkonya1 'in attıgı Ps Cs6 Videosundanki ne deniyor bilmiyorumda banneri kırmızı , mavi sarı , vb
sorun nedir ???
Linklerini gizle |