Selamun Aleyküm ,
Forumda kullanıcı adı değiştirme gibi bir seçeneğimiz var mıdır ?
Kullanıcı Adı Değiştirme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 151
Kullanıcı Adı Değiştirme
Yoktur.
Sadece yetkili olanlara bir kere değiştirme hakkı tanınıyor o kadar.
Sadece yetkili olanlara bir kere değiştirme hakkı tanınıyor o kadar.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 151
Kullanıcı Adı Değiştirme
Yekta abim acaba sunucunuz güncellenecek mi eski halini alıcak mı ? 2-3 haftadan beri beklemedeyim ama ? @Yek'-ta
Bu arada teşekkürler ..
Bu arada teşekkürler ..
Linklerini gizle |
-
Kullanıcı Adı Değiştirme
Saçma değilmi kullanıcı adı değişebilmeli bence yetkililere açık olması haksızlık gibi birşey
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kullanıcı Adı Değiştirme
Bencede ben de değiştirmek isterim bu isimde kaldık.serkan ebcin yazdı:Saçma değilmi kullanıcı adı değişebilmeli bence yetkililere açık olması haksızlık gibi birşey
Linklerini gizle |
Kullanıcı Adı Değiştirme
Üyeliğinizi açarken kullanıcı adınızın değişmeyeceğini bilerek açıyorsunuz.
Benim ismimin değişmesinin sebebi CSmiLeFaCe ismini Armağan adında birisinin kullanıp insanları dolandırmaya çalışması sonucu değişti. Asıl ismime yakın olan Yek'-ta yı seçtim bende.
Taha ise artık CSD gönüllü desteği olduğu için redarmygaming ismini kullanmak yerine kendi ismini kullanmak istedi. Çünkü bir şey olduğu zaman insanlar Taha ya değil redarmygaming e gidip orada kimi bulursa yazıyorlardı.
İsminizin değiştirilmesi için CSDurağı tarafından geçerli bir sebebe ihtiyacınız var. CSDurağı tarafından geçerli bir sebep olması içinse CSDurağı sunucusunda yetkili olmanız gerekmekte.
Benim ismimin değişmesinin sebebi CSmiLeFaCe ismini Armağan adında birisinin kullanıp insanları dolandırmaya çalışması sonucu değişti. Asıl ismime yakın olan Yek'-ta yı seçtim bende.
Taha ise artık CSD gönüllü desteği olduğu için redarmygaming ismini kullanmak yerine kendi ismini kullanmak istedi. Çünkü bir şey olduğu zaman insanlar Taha ya değil redarmygaming e gidip orada kimi bulursa yazıyorlardı.
İsminizin değiştirilmesi için CSDurağı tarafından geçerli bir sebebe ihtiyacınız var. CSDurağı tarafından geçerli bir sebep olması içinse CSDurağı sunucusunda yetkili olmanız gerekmekte.
Linklerini gizle |