Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jailbreak Yöneticilerinin lütfen dikkatine..!

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler


Konu Sahibi
RedLine66
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Mesajlar: 23
Kayıt: Pzr Oca 30, 2022 3:24 am

Jailbreak Yöneticilerinin lütfen dikkatine..!

Mesaj gönderen RedLine66 »

Merhaba, Saygı değer arkadaşlar Jailbreak konusunda hep neşeli günleri, aktif userli,dolu serverleri eskileri özleriz ama yaptığımız hatalardan dolayı o canlı userleri yok ediyoruz pasif user oluşturuyoruz ve sonuç sadece afk kalıp yetki yükseltmeyi düşünen bir nesil ortaya çıkıyor.
Lütfen canlı serverler istiyorsak, muhabbet akan ortamlar istiyorsak, disiplinli,aktif,saygılı,çalışkan,rekabetci yetkililer istiyorsak yanlış uygulamaları lütfen artık kullanmayalım. CS 1.6 ya eskisi gibi rağbet yokken sonradan yetişen nesili bari pasif user,yetkili yetiştirmeyelim.
1: Afk at yetki yükseltelim lütfen yapmayalım. - Serverde yalan doluluk olur, afkya alışan yetkiliin ortama hiçbir faydası olmaz.
2:Serverlerimize birden fazla bot,yan hesap sokmak yalan doluluk olur, yönetici pasifdir asla canlı,disiplinli,neşeli,muhabbetli ortam oluşturamaz anlamına gelir.
3:User,yetkili kaybetme korkusuna ortamda her argoya,küfüre,saygısızlığa,hile kullanımına izin vermek o ortam en kısa zamanda çöker ve çocukların geleceğini kötü etkiler.
4:Klanlar,ekipler birbirleri arası ts3 ve serverlerinde üye,yetkili,kurucu anlaşmalı afk atalım olayı sadece sorun ve düşmanlık oluşturur.
5:Ekip birleşme adı altında çocuk ekiblerini iyi,ön ıplere çekip kullanan sonra atan yöneticilere orda yetkilide olsanız asla değerli zamanınızı,emeğinizi vermeyin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala