Herşey için teşekkürler CSDuragi
Moderatör: Moderatörler
-
- Clan İsmi: Azerbaycan
Ne demek kardeşim, geri dönmen dileğiyle. Yine yardıma ihtiyacın olursa ÖM den yazabilirsin her konuda yardımcı olurum 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 434
Saolasın kardeşim inşallah aranıza geri dönerimLeooo yazdı: Sal Haz 12, 2018 3:42 pm Ne demek kardeşim, geri dönmen dileğiyle. Yine yardıma ihtiyacın olursa ÖM den yazabilirsin her konuda yardımcı olurum![]()
Çok teşekkürler
Linklerini gizle |
-
Ben de kısa bir ara vermiş bulunuyorum sen de benim gibi yapmalısın bence.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 434
Kaderimiz aynı kardeşimalpersoylu34 yazdı: Sal Haz 12, 2018 11:43 pm Ben de kısa bir ara vermiş bulunuyorum sen de benim gibi yapmalısın bence.

Linklerini gizle |
-
sağolasın canim kardesimHaLLuCinati0NNNNN* yazdı: Sal Haz 12, 2018 11:38 am Arkadaşlar CSDuragindan ayrılıyoruz. Üzdüklerim kırdıklarım varsa kusura bakmayın. Sanmıyorum öyle bişey olacağını ama yine söyleyim dedim. Forum üzerinden insanlara sürekli yardımcı olmaya çalıştım. Bazı yeni arkadaşlar edindim. İnsanlar bana erinmeden yardım etti. Böyle sunucu daha gelmez. Ama ayrılmak zorundayız. Başka sunucuyada geçmeyecez. Sadece ara verecez. [@Bilinmeyen Etiket] abi çok kral adamsın. Kimi senin yaptığın ayarları eleştiriyor. Mesela diyorlar çok kısıtlıyor bizi falan ama ben sonuna kadar arkandayım hep yaptığın ayarların hepsi gerekli olacak ayarlar. @@Yek'-ta @Taha Demirbaş sizlerde çok iyi birisiniz. Milletin yardımına koşuyosunuz . Plugin olsun ayar olsun üşenmeden. Bir sürü üslup bilmen kişi var ona rağmen sabırla.
Sizlerede yardımlarınız için çok teşekkür ederim
@Leooo @NumanKaya
@seypa
@ShooTeR
İsmini hatırlayamadığım yardımı dokunan herkeze teşekkürler.
Hakkınızı helal edin
Allah Yar ve Yardimcin olsun
Kendine iyi Bak
Allaha Emanetsin
ben bu isleri biraktim evlik yuzunden arada sira bakiyom oyle ne var ne yok diye yeni gordum gonderini kb.
Linklerini gizle |