Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Forumda Kaç Uyarıdan Sonra Ban Geliyor ? hk.

Diğer forum kategorileri dışında kalan herşey.

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ahmet ♕

Mesaj gönderen Ahmet ♕ »

arkadaşlar forumda 2 uyarı aldım :) 2 kere konu +upladıgım yaptığım için kaçıncı uyarıda ban yiyoruz ? ve ne kadar yiyoruz?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

Bu konu yetkili değerlendirmesine giriyor. 500 yorumu vardır, 3. uyarı da duruma bağlı olarak uzaklaştırma. Eğer yorum sayısı daha fazla ise uyarı sayısı 5 e kadar çıkıyor. Bazen 7. uyarıda uzaklaştırma veriyoruz. Zaten uzaklaştırmalardan sonra uyarı sayısı sıfırlanıyor, fakat uyarı sayıları yeterli sayıya geldiğinde uzaklaştırma yapmadan evvel daha önceki uzaklaştırmalara bakıp cezayı yükseltiyoruz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Mesela benim 20-25 i geçkin uyarım vardır yakında yine alırsam 1 ay falan ban yer sonrasında sınırsız ban yerim örnek olarak :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

alpersoylu34 yazdı: Sal Eki 30, 2018 9:18 pm Mesela benim 20-25 i geçkin uyarım vardır yakında yine alırsam 1 ay falan ban yer sonrasında sınırsız ban yerim örnek olarak :)
Senin toplamda 5 uyarın var, 10 Ağustos itibari ile sıfırlanmış. 10 Ağustostan beri uyarın yok.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
Ahmet ♕

Mesaj gönderen Ahmet ♕ »

Yek'-ta yazdı: Sal Eki 30, 2018 7:17 pm Bu konu yetkili değerlendirmesine giriyor. 500 yorumu vardır, 3. uyarı da duruma bağlı olarak uzaklaştırma. Eğer yorum sayısı daha fazla ise uyarı sayısı 5 e kadar çıkıyor. Bazen 7. uyarıda uzaklaştırma veriyoruz. Zaten uzaklaştırmalardan sonra uyarı sayısı sıfırlanıyor, fakat uyarı sayıları yeterli sayıya geldiğinde uzaklaştırma yapmadan evvel daha önceki uzaklaştırmalara bakıp cezayı yükseltiyoruz.
tahminen ben uzaklaştırma alsam kaç gün yerim ban ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ulyoS

Mesaj gönderen ulyoS »

Yek'-ta yazdı: Sal Eki 30, 2018 9:41 pm
alpersoylu34 yazdı: Sal Eki 30, 2018 9:18 pm Mesela benim 20-25 i geçkin uyarım vardır yakında yine alırsam 1 ay falan ban yer sonrasında sınırsız ban yerim örnek olarak :)
Senin toplamda 5 uyarın var, 10 Ağustos itibari ile sıfırlanmış. 10 Ağustostan beri uyarın yok.
Bu mesajı görünce tüm uyarı aldığım mesajları saydım (senin veya sistemin gönderdiklerini) Ömer beyden dahi uyarı almışım 24 uyarım var iyi, fazla göze batmıyorum zaten şu sıralar uyarı yemem galiba.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala