Resulcum beni biliyorsun çift ziplama kabulum degildir ama redbull yerine bambaska bi sistem dusunuyorum...sizofrenresul yazdı: Cum Nis 06, 2018 2:23 am Redbulsuz çift zıplamasız saçma puliginsiz kısacası sırf user yada yetkili çekmek için Jail'i şekilden şekile sokan eski jail'i unutturmaya çalışan arkadaşlardan olmayacaksan , bekliyorum rekabete kardeşim .![]()
Fatih'in Fetih İMPARATORLUĞU Cok Yakında Sizlerle!!
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 4496
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yonetim ekibi olarak bu aksam toparlanip kuçuk capta bir değerlendirme toplantisi yapicaz.
Degerlendirme toplantisi bittikten sonra serveri ayarlama islemlerine baslamayi dusunuyorum hadi hayirlisi bakalim...
@vanessaaa @noeldayi
Bakalim hakkimizda hayirlisi ucumuzede simdiden basarilar.
Degerlendirme toplantisi bittikten sonra serveri ayarlama islemlerine baslamayi dusunuyorum hadi hayirlisi bakalim...
@vanessaaa @noeldayi
Bakalim hakkimizda hayirlisi ucumuzede simdiden basarilar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Bir isteğiniz olursa yardım konusunda her türlü şey ederim.
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
Yolun açık olsun.ShooTeR yazdı: Cum Nis 06, 2018 7:36 amResulcum beni biliyorsun çift ziplama kabulum degildir ama redbull yerine bambaska bi sistem dusunuyorum...sizofrenresul yazdı: Cum Nis 06, 2018 2:23 am Redbulsuz çift zıplamasız saçma puliginsiz kısacası sırf user yada yetkili çekmek için Jail'i şekilden şekile sokan eski jail'i unutturmaya çalışan arkadaşlardan olmayacaksan , bekliyorum rekabete kardeşim .![]()
Linklerini gizle |
-
Eywda asker ugurlamasi gibi oldyu begg .dsizofrenresul yazdı: Cum Nis 06, 2018 4:34 pmYolun açık olsun.ShooTeR yazdı: Cum Nis 06, 2018 7:36 amResulcum beni biliyorsun çift ziplama kabulum degildir ama redbull yerine bambaska bi sistem dusunuyorum...sizofrenresul yazdı: Cum Nis 06, 2018 2:23 am Redbulsuz çift zıplamasız saçma puliginsiz kısacası sırf user yada yetkili çekmek için Jail'i şekilden şekile sokan eski jail'i unutturmaya çalışan arkadaşlardan olmayacaksan , bekliyorum rekabete kardeşim .![]()
Linklerini gizle |