En ince ayrıntısına kadar ( cvar ayarlarından, ses ve model dosyalarına ) , panel üzerinden adım adım anlatım yapılarak paylaşayacağınız modlar.
(Derleme eklentiler ile de oluşturacağınız modlar dahildir , detaylı anlatıma dikkat edilmesi gerekilir. Bölüm yönetici onaylıdır )
omertas14544 yazdı: ↑Pzr Nis 07, 2019 5:18 pm
Yanlış hatırlamıyorsam sen bunu zamana dayalı yapacaktın ben mi göremedim ama eklentide zamana dayalı bir şey yok?
ayrıyetten plugins-de.ini ye sadece senin verdiğin eklenti yazılırsa mod olmaz zp pluginlerinide yazıp aralarında birkaç birşeyi silmesi lazım konuyu yetersiz buldum ben.
ayrıyetten plugins-de.ini ye sadece senin verdiğin eklenti yazılırsa mod olmaz zp pluginlerinide yazıp aralarında birkaç birşeyi silmesi lazım konuyu yetersiz buldum ben.
Bilgilendirme : Bu plugin zombie escape ya da zombie plague serverleri içindir.
Bilgilendirme : Bu plugin zombie escape ya da zombie plague serverleri içindir.
yazdığımı doğru düzgün okusan kısaca bizdekinin çalışma mantığını anlatayım plugins-zm, plugins-ze ve plugins-de.ini diye 3 tane dosyamız var ze ve zmye normal escape için çalışacak pluginleri yazıcaksın plugins-de.ini ye de nemesis mod için ayarlanan eklentiyi yazıcaksın zp4.3 için zombieplague40.sma escape plugini varsayalım sen zp40.smayı kopyalıyıp farklı isimle nemesis ayarı yaptıktan sonra plugins-de.ini ye yazıyorsun ne olmuş oluyor de_dust açtığında nemesis ayarı yapılan aktif oluyor escape geçirdiğinde zm veya ze ise escape .sması çalışıyor