UzaBAN Menü
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
UzaBAN Menü
steam ban dedikleri bu mu oluyor hem ipye hemde oyuncunun steamidsine atılan ban
Etiketler:
Link: | |
Linklerini gizle |
-
UzaBAN Menü
Selamlar Yekta hocam,
Eklentiyi Half-Life serverimizde denediğimizde Unknown command: amx_uzabanmenu uyarısını alıyoruz. Bu sorunu nasıl hallederiz?
Eklentiyi Half-Life serverimizde denediğimizde Unknown command: amx_uzabanmenu uyarısını alıyoruz. Bu sorunu nasıl hallederiz?
Linklerini gizle |
-
UzaBAN Menü
ben yapamadım
addons/amxmodx/logs/ buraya kadar tamam ama bu [tarıh] yazan yerı bulamadım orda yoktur
addons/amxmodx/logs/ buraya kadar tamam ama bu [tarıh] yazan yerı bulamadım orda yoktur
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.150
-
-
Konu Sahibi
-
UzaBAN Menü
Sunucu sahibiyim. Yetkilerim tam.

Konunun ilk mesajlarında bir kaç kişi daha aynı sorunu yaşadığını bildirmiş. Konudaki tüm mesajları okudum ancak çözüm içeren bir mesaj bulamadım.
Ben pek çok eklentiyi kapattım. Acaba bu eklenti başka bir eklentiye bağlı mı çalışıyor @Yek'-ta
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
UzaBAN Menü
Başka bir eklentiye bağlı çalışmıyor, seçilebilecek oyuncu olmadığı için menü çıkmıyordur. Banlanabilecek normal, bot olmayan bir oyuncu sunucunuza girdiği vakit menüyü açabilirsiniz.abdullahmk yazdı: Pzr Oca 31, 2021 2:01 pmSunucu sahibiyim. Yetkilerim tam.
Konunun ilk mesajlarında bir kaç kişi daha aynı sorunu yaşadığını bildirmiş. Konudaki tüm mesajları okudum ancak çözüm içeren bir mesaj bulamadım.
Ben pek çok eklentiyi kapattım. Acaba bu eklenti başka bir eklentiye bağlı mı çalışıyor @Yek'-ta
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
UzaBAN Menü
Sebebi aynen buymuş. Ben menüyü boş şekilde veya listede sadece kendimi görmeyi bekliyordum. Yekta, bence eklentiyi bu doğrultuda düzenleyebilirsin. Yani en azından sunucu boş bile olsa menü açılsın. Açılsın ki benim gibi insanlar çalışmadığını zannetmesin. Teşekkürler.Yek'-ta yazdı: Pzr Oca 31, 2021 2:29 pmBaşka bir eklentiye bağlı çalışmıyor, seçilebilecek oyuncu olmadığı için menü çıkmıyordur. Banlanabilecek normal, bot olmayan bir oyuncu sunucunuza girdiği vakit menüyü açabilirsiniz.abdullahmk yazdı: Pzr Oca 31, 2021 2:01 pmSunucu sahibiyim. Yetkilerim tam.
Linklerini gizle |