Yapımcısı : Emp` & Polat Bey Tarafından editlenmiştir
Sürüm : 1.0
Açıklama :
Bütün serverlerda çalışmak üzere Reklam ve Kalan Süre pluginidir.
Herhangi bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Ekran Görüntüsü :
Kod: Tümünü seç
Şifre: forum.csduragi.com
Moderatör: Moderatörler
Kod: Tümünü seç
Şifre: forum.csduragi.com
Link: | |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Linklerini gizle |
Rarlama sebebim boyut düşürmek içindi, Düzenleme için de teşekkürlerrEmrullah AKTAŞ yazdı: ↑Prş Eyl 08, 2022 8:01 pm Eklentide birkaç iyileştirme yaptım ve hataları düzelttim.
Ayrıca sadece 1 dosya için hem rarlamanıza hem de şifre koymanıza gerek yok. Sonuçta bu forumda içeriklere ulaşman için yorum yazma gibi bir olay gerekmiyor.
Linklerini gizle |
Kendinizde fark etmişsinizdir belki ama düşük boyutlu dosyalar için çok gereği yok.byxed16 yazdı: ↑Cum Eyl 09, 2022 3:56 amRarlama sebebim boyut düşürmek içindi, Düzenleme için de teşekkürlerrEmrullah AKTAŞ yazdı: ↑Prş Eyl 08, 2022 8:01 pm Eklentide birkaç iyileştirme yaptım ve hataları düzelttim.
Ayrıca sadece 1 dosya için hem rarlamanıza hem de şifre koymanıza gerek yok. Sonuçta bu forumda içeriklere ulaşman için yorum yazma gibi bir olay gerekmiyor.
Linklerini gizle |
Emrullah AKTAŞ yazdı: ↑Cum Eyl 09, 2022 8:48 amKendinizde fark etmişsinizdir belki ama düşük boyutlu dosyalar için çok gereği yok.byxed16 yazdı: ↑Cum Eyl 09, 2022 3:56 amRarlama sebebim boyut düşürmek içindi, Düzenleme için de teşekkürlerrEmrullah AKTAŞ yazdı: ↑Prş Eyl 08, 2022 8:01 pm Eklentide birkaç iyileştirme yaptım ve hataları düzelttim.
Ayrıca bu dosya sadece yazı dosyasıysa hiç gerek yok.
Linklerini gizle |
Ts3 gelemem hocam, discord ile imzamdaki adresten bana ulaşabilirsiniz.byxed16 yazdı: ↑Cum Eyl 09, 2022 9:13 amEmrullah AKTAŞ yazdı: ↑Cum Eyl 09, 2022 8:48 amKendinizde fark etmişsinizdir belki ama düşük boyutlu dosyalar için çok gereği yok.
Ayrıca bu dosya sadece yazı dosyasıysa hiç gerek yok.
polat#5180 dcden eklermisin ya da ts3 gelirmisin ? efsanesiyahsancak
Linklerini gizle |