Forum kuralları DİKKAT ! Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir ! Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir. Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
Eklenti İsmi : Camera Yapımcısı : DarkGL Sürüm : 1.0 Açıklama :
/kamera yazıldığında çıkan menüden istediğiniz türde bakış açısı ile oyuncunun görüşlerini değiştirebilirsiniz. /cam eklentisinin gelişmiş ama eski versiyonu.
Diğer /cam eklentisi gibi bi sorunu varmıdır denendimi yani çünkü bizim ctmenude freeze atıldıktan sonra /cam yazılınca freeze bozuluyor genel ctmenulerde bu sorun var bu eklentiyle ctmenuler uyumlumudur ?
Quantum yazdı: Pzt Mar 04, 2019 9:00 pm
Diğer /cam eklentisi gibi bi sorunu varmıdır denendimi yani çünkü bizim ctmenude freeze atıldıktan sonra /cam yazılınca freeze bozuluyor genel ctmenulerde bu sorun var bu eklentiyle ctmenuler uyumlumudur ?
Quantum yazdı: Pzt Mar 04, 2019 9:00 pm
Kullandığınız ctmenu buglu yenilerinden kullanmanızı tavsiye ediyorum.
Eklenti için teşekkürler