[JB ] Jbmenu
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
DİKKAT !
Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir !
Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir.
Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
-
-
-
[JB ] Jbmenu
aga m ye bastımmı olmuyo nasıl ayarlicam onu lütfen yardım !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
[JB ] Jbmenu
Kardeşm sma nın içine bind lenmiş komutlar csduraginda çalışmıyor ama ancak sadece kendinde yapmak için consola bind m "say /jbmenu" Tarzında yapabilirsin. m ye basınca jbmenu acılır.
Linklerini gizle |
-
[JB ] Jbmenu
@'GAREZ Dostum bir sorum olucak ben bunu panele yüklemek istiyorum ama soundları sanırım sound/[Shop]JailBreak diye bi dosyanın içinde olmalıymış ben ftp den klasör oluştur -> [Shop]JailBreak ismini yazıp ok dedim dosya mevcuttur dedi, geri döndüğümde [Shop]JailBreak [ FAST FTP AT ] 41 Bytes lrwxrwxrwx 21.Dec.2014 [ SİL ] diye bir dosya gördüm ne sonunda uzantı vardı (.txt, .rar, .vaw gibi) ne de klasördü bu dosyayı silip tekrardan klasör olarak mı oluşturmalıyım
Linklerini gizle |
-
[JB ] Jbmenu
Aynen onu sileceksin sonra sen kendin o isimle dosya oluşturucaksın soundları içine atıcaksın.
Linklerini gizle |
-
[JB ] Jbmenu
Hocam, HATA'GAREZ yazdı:Aynen onu sileceksin sonra sen kendin o isimle dosya oluşturucaksın soundları içine atıcaksın.
Yüklemek istediğiniz dosya bulunamadı veya HAZIR gelen dosyaları yüklemeye çalıştınız. ( Yalnızca panele kendi yüklediğiniz dosyaları silebilirsiniz ). Böyle bir hata alıyorum nasıl silicem?
Linklerini gizle |
-
[JB ] Jbmenu
Kardeşim ozaman jbmenun içinde Sounds bölümünde [Shop]JailBreak yazıyor orda [Shop] ları sil JailBreak diye dosya aç içine yükle.
Linklerini gizle |
-
[JB ] Jbmenu
Peki bu menüyü aktif ederken Shop u veya CTmenu yü pasif hale getirmeli miyim?'GAREZ yazdı:Kardeşim ozaman jbmenun içinde Sounds bölümünde [Shop]JailBreak yazıyor orda [Shop] ları sil JailBreak diye dosya aç içine yükle.
Linklerini gizle |
-