Forum kuralları DİKKAT ! Konu Başlığı veya içeriği BÜYÜK HARFLERLE olan konular direk silenecektir ! Burası eklenti paylaşım bölümüdür ve yönetici onaylıdır. Alakasız konular hiçbir şekilde onaylanmayacaktır
Eklenti eklerken eklenti kurallarına uyulması gerekir.
En önemlisi paylaşılan eklenti şablonuna uyulması gerekir. Bu hususlara dikkat edilmeyip paylaşılan eklenti konuları silenecektir.
sizofrenresul yazdı:Bir şey soracam af buyrun serverına kurup bunu kullanan user varmı acaba merak ettim açıkçası.
Var ben kullaniyorum mesela
cs6.csduragi.net
Playerler kullanıyor mu peki ?
say reklam geçtiği için kullananlar çok oluyor cs163 de fır fır kullanıyorlar @emirakpinar müthiş bir çalışma yapmış kullanmanızı tavsiye ederim serverda olmadığınızda olanları kısaca görürsünüz
|.Gene[R]aL.| yazdı:
Var ben kullaniyorum mesela
cs6.csduragi.net
Playerler kullanıyor mu peki ?
say reklam geçtiği için kullananlar çok oluyor cs163 de fır fır kullanıyorlar @emirakpinar müthiş bir çalışma yapmış kullanmanızı tavsiye ederim serverda olmadığınızda olanları kısaca görürsünüz
emirakpinar yazdı:Düzenlemek için kullandığınız programlara dikkat edin. Büyük ihtimal ilk sırada <?# tarzında bir yer var. Orayı sildiğinizde sorun çözülür.
Kardeşim ben göremedim bi de sen bakar mısın
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.