Eklenti Sürümü: 1.6
Eklenti Yapımcısı : redarmygaming
Eski Sürüm : eklentiler-pluginler/csduragi-nick-sifr ... 16519.html
Eklenti Açıklaması : Eklenti başlıktanda anlaşıldığı gibi Nickinizi Şifreleyen bir eklenti. Üstelik Yöneticiler şifreleri düzenleyebiliyor hatta silip kendiside ekleme yapabiliyor.Üstelik Eklenti daha saptanabilmiş bir bugu olmaksızın Her nickte kayıt var ise 1 kere kayıt yaptırmaktadır.
Eklenti 1.6 Sürümünde Oyuncuya Şifreli Nickinin Şifresini Kaldırmasına İmkan Sağlamaktadır. Ve Yeni eklenen cvar ayarı ile Kayıtsız oyuncuları oyundan atmamaktadır.
Eklenti ek olarak giriş yaptığınız nickin kayıtlımı , değilmi olduğunu otomatik açılan menüsünde göstermektedir.
Eklenti Görselleri :

Oturum Açılmış hali

Oturum Açılmamış Hali..
Eklenti Komutları Ve Ayarları :
[1]- say'dan /sifremenu - eklenti menüsünü açar.
[2]- amx_cvar sv_nicksifreleyici 1-açık 0-kapalı
[3]- amx_cvar sv_nicksifreleyici_bansure "60" - Saniye olarak Ele alınır.
[4]- amx_cvar sv_nicksifreleyici_mod 1- Kickler 2-Banlar
[5]- amx_cvar sv_nickSifreleyici_kayitsiz_at 0- Atmaz 1- Atar
[6]- Eklentinin Bellek dosyası "Hesaplar.ini" Dosyasını doğru şekilde yükleyin. Düzenlemeler ve hesap kaldırma işlemi oradan olmaktadır.
Geliştirici Ayarları :
Kod: Tümünü seç
#define DURATION 1
Eklenti Dosyaları : Fixli Sürüm(Bunu indiriniz) Eklenti buglarını yada açıklarını tespit eden kişiler yorumlardan belirtebilirler. Eklenti geliştirilecektir.